Oma blogiluettelo

perjantai 27. helmikuuta 2009

Yhteisöllisyydellä rahastusta ja saneerausta


DailyDX bulletiini on perustanut oman Twitter listan. http://twitter.com/dailydx.
Twitterista tietoa. http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter tai täältä. http://tvnewsradio.com/blogi/?p=633

Niin kuin muiden listojen, tämänkin mielenkiintoisuus on suhteessa sen käyttäjien määrään ja heidän innosta kirjoittaa listalle määritellyistä aiheista. Tuo merkkien määrä sopivasti rajoittaa pitkien vuodatuksien virtaa.

Kyllä tällä G-merkillä on suuri halu hallita kaikkea mitä netissä tapahtuu ja sopivasti tuotteitaan ristiin markkinoiden saada uusia asiakkaita. Ja hallita heidän kirjoittelun tuloksia, ilman maksuvelvoitetta. Tai ainakin tehdä yrityksiä sopimuksien muuttamisesta siihen suuntaan. Mihin se johtaisi, kirjoittelu tyrehtyisi, ei olisi tuotoksia joita voisi hyödyntää. Tosin ei se yhdessä kvartaalissa tapahtuisi, joten vaikutukset tapahtuisivat hitaasti ja siihen mennessä olisi taas uusia rahastuskeinoja ideoitu, tai sieltä ideapankista otettu uusia koemarkkinointiin.

Veijoa epäilyttää nykyisen elintason kestävyys - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/viihde/veijo/article237787.ece?s=r&wtm=-27022009

Voi Veijo! Meillä on tämä kansankapitalismi. Siinä kaikille annetaan mahdollisuus osallistua pohjoismaisen hyvinvointi valtion talouden tukemiseen, koska markkinatalous sitä vaatii, ei vielä hätää veronmaksajia maa pullollaan- talkoisiin vaan ja heti.
Kansankapitalismissa veronmaksaja on osakkeenomistaja, jonka osakkeiden määrän valtio määrittelee joko sosiaalisin perustein, tai kiinteistöveron mukaan riippuen mitkä puolueet ovat hallituksessa.

Taitaa minulla olla K5D vieroitusoireita, kun aiheet ovat maan taloudentilassa. Näillä oireilla ja rahoitusmalleilla, ei ole mitään yhteyttä yhteyttä SRAL nykyiseen taloudelliseen tilaan, tai tulevaisuuteen.

73, Pertti OH5TQ


Ei kommentteja: