Oma blogiluettelo

perjantai 6. helmikuuta 2009

Maailma mahtuu kahteenkymmeneen merkkiin


FW5RE on saanut nettilokin päivitettyä ja kovasti on ollut tarjolla ja workittavissa 80 ja 160 m cw:llä täältäkin, ainakin annetuista vihjeistä päätellen. Myös rtty on ollut tarjolla lähinnä kait 20 m tänne suuntaan., ssb vielä odottelen sen 40 m bandin takia. http://www.ha0du.com/

Torstaina illansuussa 14280 workittiin kovasti idästä tulevaa asemaa Petruksena ZS8T, vasta monen vihjeen jälkeen totuus selvisi että kyseessä ei ole ZS8T vaan DV1MJ, josta oli laitettu vihje että kyseessä olisi ZS8T.
Siwa-merkkisessä lähikaupassa kävin ostoksille, ostoskuitissa luki erään tuotteen kohdalla.
ELD 125G SUKLVOISEKS 1,35
Ymmärrän jos 20 merkillä pitää tuote saada indikoitua asiakkaalle, on siinä joskus aika lyhentäminen että jokainen sen silti ymmärtää. Olen ollut vuona yksi vai oliko se kaksi, mukana noin 5-7 tuhannen tuotteen perustamisessa, jokaisen erikseen. Myymäläkohtaisesti muutamaan erilaiseen pilotti kassajärjestelmään. Siinä aamuyön tunteina saattoi olla jo ajatukset , rivit ja kirjoittaminen olla vähän ristissä. Ja sen tuloksia korjattiin vielä kuukausien päästä, ikävintä oli jos ei teksti ja EAN- koodi kohdanneet. Ainakin eräässä silloin pilotissa olleessa kassajärjestelmässä oli hinta oli EAN-koodin kanssa naimisissa.
Se oli silloin, nyt ne tulee ketjun ohjaukselta, mutta se hintalappujen vaihto siellä hyllyn reunassa on se pullonkaula - jos on. Muuten käy niin, että järjestelmä kirjoittaa asiakkaalle kassakuittiin uutta tietoa, hintalappu hyllynreunassa kertoo asiakkaalle vanhaa. Ei mitenkään harvinaista vielä tänäänkään.

Kerran silloinen esimieheni sanoi osastopalaverissa, jos niitä virheitä on pakko tehdä. Niin tehkää ne niin isoja, että ne heti huomataan, ja vielä sellaisia että ne voidaan helposti korjata. Muistakaa pyytää myös anteeksi tekemänne virhe, vaikka se ei kuulukkaan perinteiseen palvelukulttuuriin suomessa.

Hyvä DX - parempi mieli
73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com

Ei kommentteja: