Oma blogiluettelo

torstai 12. helmikuuta 2009

Desecheo K5D aloitus siirtyi perjantai aamuun 02.00 utc


Torstaina oli valmistautumista illalla alkavaan koitokseen, aamulla piti vielä ihan kuin lämmittelyksi pitää 3D2OU kanssa qso 20 m cw:llä ja sitten kääntää masto suuntaan KP5, koksia on pujoteltu lisää vuorilaudoituksen välistä sisään. Jääkaapissa on evästä ja energia juomaa, ettei väsy iske heti ekatunteina, nyt asenne on toinen verrattuna siihen surullisen kuuluisaan ”joulukuu 2005” Pitää ihan ääneen sanoa, kumma jos uusia bandeja ei tule, puutokset ovat sellaisilla bandeilla

Heidän nettisivu kertoo, vielä viisi tuntia ja neljä kymmentä minuuttia, taidan lähteä muihin puuhiin. Ja annan dx-clusterin RXCLUS 8.4 ohjelman vartioida vihjeitä, ja antaa hälytyksen jos merkittävää tapahtuu.

Ja tapahtuihan sitä, uusi aloittamisaika tuli heidän netti sivuilleen joka oli 02.00z tulevana yönä ja vain yhdellä asemalla. Aloitus bandista ei tietoa, taidan käydä aikaisin nukkumaan että, olisi virkeänä hereillä 02.00z http://www.kp5.us/

Mikä on se informaation pienin määrä jolla katsotaan yhteys syntyneeksi. KP5 tapauksessa Joulukuu 2005 tapahtunut menettely käsittääkseni hyväksyttiin, että kuuli oman kutsunsa, (ilman raporttia). Sitä en tiedä mitä KP5 lokikirjaan kirjattiin raportin kohdalle näissä tapauksissa.ja mikä itse kukin siihen kirjasi, kellonaika oli kait tärkein bandin ja moden lisäksi.

Suosituksessa: Workkimisen Arvomaailma (1) Ei käsittääkseni ota kantaa mikä on minimi, vaan suosituksen mukaisesti kertoo miten yhteys pitää hoitaa. En tiedä onko DXCC-awardin säännöissä tai muualla ARRL suosituksissa sitä kerrottu. Tuota KP5 tapaa hoitaa yhteys kyllä pidän miniminä, jos oikein muistan niin se tapahtui vain operaation loppumetreillä, ei missään tapauksessa kaikissa yhteyksissä.

Julmaa leikkia työturvallisuudella. http://www.youtube.com/watch?v=cXclbtVZV3U&NR=1

Hyvä DX - parempi mieli
73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

(1) Workkimisen Arvomailma, kirjoittajat John Devoldere, ON4UN ja Mark Demeuleneere, ON4WW Toinen painos Marraskuu 2008. Suomennos Erkki Heikkinen OH2BF. Oikoluku ja kielentarkistus Jukka Heikinheimo OH2BR.
PDF löytyy SRAL sivuilta, en vain päässyt selaamaan sivuja juuri nyt.


Ei kommentteja: