Oma blogiluettelo

torstai 26. helmikuuta 2009

Tilinpäätös K5D osalta


K5D osalta alkaa olla todella viimeiset hetket workkia. Minulla ei valittamista, eikä se valittamalla parane, yhteensä 9 qsoa. 160 – 15 m väliltä kaikki bandit ja uusia kaikki muut bandit paitsi se 15, josta vaan modepinna. 80 m ja 160 m piti ihan itseäni piiskata heräämään ja edes yrittämään sitä yhtä cw qsoa. Kaikki näkyy olevan heidän lokissaan, joten ei huolta. Saattaapi mennä jokunen vuosi seuraavaan kertaan kun saarelle mennään workkimaan, niin oli mittavat järjestelyt ja ehkä kalliitkin, tuo 12 m jäi vielä puutteeseen. Niin se 10 m qso jo aikaisemmilta reisuilta.

En ole mikään 160 tai 80 dx yhteyksien asiantuntija, kyllä tälläkin reissulla oli niihin bandeihin panostettu, ei monellakaan tavallisella asemalla löydy sellaista keppiarsenaali suunnanvaihtoineen ja workkimisenkin osalta myös osaamista löytyi, pari kertaa törmäsin ssb operaattoriin joka vähän etsi tapaa työskennellä pileuppia.

Jos K5D sijaintia ajattelee Karibialla, ei meillä mikään huono paikka ole, meikäläisten kannalta. Jos ajattelee nyt T2:ssa parhaillaan olevaan aktiviteettia, ei meikäläisen ripuloilla sinne olisi mitään asiaa, tuskin kuulisin 160 tai 80 dipoleilla.

Täytteisiä laskiaspullia syödessä tuli mieleen, että miten ne oikein isot, big ,max, super torneiksi rakennetut roskaruoka annokset oikein syödään ilman tarvittavia ruokailuvälineitä. Tosin annokseen ei kuulu peili, muita lasten leluja kuitenkin, joten mahdolliset lähes eläimelliset elämykset jää muiden nautittavaksi.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: