Oma blogiluettelo

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Vielä on toivoa uudelle bandi pongolle


Sunnuntaina oli taas A-indeksi tippunut nyt vain kahdeksan, katsotaan miten K5D tulee 80 ssb, eilen oli signaali niin vaisu etten edes linukkaa laittanut tulille. Ekat aamukahvit juotu, sieltähän se kuluu, ottaa vain nyt reilusti yli 3800.Laitan kuitenkin linukan tulille, ei ainakaan se kolme minuuttia ole esteenä, jos ensi-iskua tarvitaan nopeasti.

DX- Clusterilla on myös asema joka on jo miljoona kertaa kutsunut K5D, saamatta vastausta. Ei ole helppoa sielläkään, ollaan keskellä suurta lamaa eikä qsokaan kulje, vaikka Obaman piti laittaa kaikki asiat 1oo päivässä kuntoon. Tiedä sitten lasketaanko siihen vain täkäläisen käsityksen mukaiset perinteiset työpäivät, ei siis viikoloppuja.

Nyt näyttää että sitä miljoonan kutsujien aukkoa paikataan, ei ole tullut EU vuoroa ainakaan paikallisen auringon nousun aikoihin K5D tulee S7-9 dipoliin taajuudella 3781. Mutta se ei haittaa kaikkia, ainakin yksi I-asema sen workkii sen 3830. Tunti paikallisesta auringon noususta K5D aloitti EU workkimisen, joten himmeenä oli enää täällä. Ehkä huomenna on myös cw:tä tarjolla kun ARRL cw-kisa ei enää ole sotkemassa cw-tarjontaa – toivo elää.

Olen aloittanut eQSL purkamisen, oli jäänyt vähän rästiin vastaukset, osa jo viime vuosituhannen puolelta qsoista joita oli sinne ilmestynyt kuitattavaksi. Jos en ole mikään kokoushai, enkä ole mikään vanhanajan ”reskontra” tyyppiä. Syystä että en saa edes henkistä tyydytystä kun löydän tälle qsl-kortille joka on kädessäni qson omasta lokista – valitettavasti. Minä uskon lujasti että olen pitänyt qson Japaniin, tietyillä bandeilla ihan automaattisesti, jos kaveri niin väittää eQSL Inboxissa. Uskon että tälle vasta-asemalle, tai SWL on tärkeää saada se kuittaus, koska pyynnönkin oli lähettänyt.

Minulle tärkeät qsot on ihan erijuttuja, niitä seurasin reskontran hoitajan tarkkuudella, silloin kun niitä oli vielä vielä matkalla.

73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com

Ei kommentteja: