Oma blogiluettelo

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

K5D 100 watin kutsujien jono eteni


Tänään keskiviikkona erään huhun mukaan Petrus ZS8T Marion Isl. pitäisi olla taajuudella 14260 alkaen 17.30 utc. Se mikä pistää ihmettelemään suuresti on huhussa mainittu uppi työskentely 5-10. Ei siinä pileup työskentelystä mainita mitään, joten tuohon up-osioon varauksella kyllä yhdyn, sehän on vain nappula tekniikkaa, johon voi perehtyä radion käyttöoppaasta. Toivotaan up-avaukselle menestystä, joten voi toivoa muitakin bandeja tulevaisuudessa.

Tiistaina illalla Jussi OH3LCH raportoi, että tänään illansuussa ensin vaihtoivat siellä operaattoria, alkoi jo olla aika hävyttömiä kannustuksia clusterillakin jopa italialaisilta. Kolmannella huudolle uusi operaattori vastasi 13.50 UTC oli qso 100 w luokassa.

Kyllä tuohon aikaan on täältä sitä makeaa kohtaa ennusteidenkin mukaan. A-indeksi vain laskee, ja 12 m päivystys on syytä aloittaa ovat olleet jo aikaisempina päivinä sielläkin.

K5D logi löytyy täältä:
http://logsearch.de/index.php?option=com_wrapper&Itemid=231

Monk Apollo SV2ASP/A oli sunnuntaina 40 ssb:llä ja kutsujia riitti. Myös kutsu SX2CM aiheutti kovan pileupin, koska heidän operaattori listassa mainitaan myös Apollo, nyt asia on myös selvennetty heidän sivuillaan, ettei SX2CM qth ole Mt Athoksella. http://sx2cm.blogspot.com/

Hyvä DX - parempi mieli
73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com

Ei kommentteja: