Oma blogiluettelo

lauantai 7. helmikuuta 2009

K5D Desecheo tulee - oletko valmis?


K5D Desecheo Isl porukka on matkalla, enää vain viisi päivää aikaa parantaa aseman iskukykyä , onneksi tänne etelään on luvattu plus keliä. Koksia pitää minunkin vetää lisää viikon vaihteessa lisää sisään, ettei tarvitse ulkona käydä niitä vaihtelemassa. On tuo workinta paikan vaihto vielä vähän vaiheessa. Masto ei vielä uudesta paikasta käänny, mutta KP5 suunta on tiedossa ja sinnehän ne antennit tulee sojottamaan ja vain neljän bandin antennit nyt sisällä vaihtoboksia takana. Täytyy vielä varmistaa että oikeat bandit tulevat sisään, kun suosituksissa oli ettei jo workkituja bandeja heidän kanssaan workita uudelleen ja näin annetaan tilaa täysin uusille workkijoille, sinänsä kaunis ajatus.

Minun osalta se tarkoittaa että en edes kutsu 15 m ja 10 m cw:llä kyseistä asemaa, jos satun edes niillä bandeilla ja modeilla asemaa kuulemaan. Käsitykseni on kuitenkin että kova mylläkkä siitä tulee bandeille Paineet workkimiseen ovat kovat ja monilla, kyllä siinä saattaa jokunen märkäkin päre ainakin kuivua, ellei ihan kärähdä.. http://www.kp5.us/

Vilkasta on ollut sähköpostiliikenne listoilla joita seuraan fin-ham, ham-sauna ja ccf.
Perjantaina siinä puolen päivän maissa poistuin pc ääreltä ja lauantaina aamuna ennen auringon nousua avasin pc oli reilut 50 postia saapunut, aurinko siinä ehti nousta ennen kuin viimeinenkin oli käsitelty jos ei muuta, niin suoraan poistettu.

Värikästä on ollut meno kehä-3 sisällä vuosina 2002-2003, ei noita juttuja ole tänne peräkylille paljoakaan tihkunut. Ei olisi verenpaineeni pysynyt sallituissa lukemissa jos tuossa ruletissa olisin joutunut olemaan mukana. Kun vielä kuuntelee nuo oikeuden nauhat vielä, niin ei ne olisi laskeneet lääkkeilläkään. http://pro-sral.blogspot.com/

HTML-koodia olen lyhyellä alkeiskursilla opetellut, ajatuksella ensin katsot ja yrität päätellä miksi tämä hässäkkä on tässä ja kun sen poistan niin tapahtuu näin. Syynä oli edellisen blogin kappalejaon osittainen epäonnistuminen ja sen korjaamisen vaikeus, lue osaamisen puute.
Taisin muuten onnistua nyt paremmin nyt kuin tuossa edellisessä - ainakin omasta mielestä.

Hyvä DX - parempi mieli

73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com

Ei kommentteja: