Oma blogiluettelo

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Punainen matto vielä rullalla



Ei tuo DK0WCY  saa säännöllisesti keli-infojaan dx-clusteri verkkoon, muutaman päivän välein on katkoja, vaikka online magnetometer käppyrää kuitenkin piirtää. Nämä Kielin keli-infot ovat selvästi A-indeksin osalta meille hyödyllisempiä kuin Kalliovuorten vastaavat.

ZL8X lokista löytyy apua, milloin keskimäärin täältä sinne pidetty yhteyksiä bandeittain ja tunneittain. DXCC- sarakkeesta vain OH ja go, siitä se hakee pylvästön jossa bandeittain ja tunneittain OH yhteydet. Keskiviikko aamun päivityksessä oli OH yhteyksiä 875 eri bandeilla, 10 m bandilla ei yhtään, ja 12 m vain kolme.

ZL8X Pediton jatkuu vielä muistaakseni sunnuntaihin saakka, joten vielä ehtii. Täällä ollaan taas 12 ja 15 m bandeilla valmiina ottamaan vastaan ssb signaalia, ja 10m cw:tä. punainen matto tuolla vielä rullalla – ei vielä edes pihise signaalit.

Hankin hyvin edullisen 10,00 € akkutoimisen ruuvin vääntimen paikallisesta Honkkarista, ainakin 11 kpl ruuveja olen saanut sillä ruuvattua, ja vielä on yhdet puuportaat kokoamatta.
Suorastaan ihmettelen kiinantuoteen hintaa, vastaavat ns merkkituotteet samassa maassa valmistettuna on halvimmillaan siinä 60 €, eivätkä ole vielä ammattilaatua, no aika näyttää montako väännintä pitää ostaa että saan portaat kasaan. Eniten epäilen akkua ja sen kykyä latautua. Kyseessä on Black stone akkuporakone 12V, tuotenumero 22452.

Ei muuten ole mitään taloudellisia kytköksiä kyseiseen firmaa, enkä saa mitään korvausta tai taloudellista etua tästä mainonnasta.


Paikallisissa KS napakoissa

Katsokaa eteenne siellä Kuusaan liikenneympyrässä! Älkääkä koko ajan miettikö, mitähän toi ympyrä minusta ajattelee? Niin ei tuu peräänajoja! —AcA


Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut





Ei kommentteja: