Oma blogiluettelo

tiistai 28. joulukuuta 2010

ZS8M cw:llä - oliko vai ei

ZS8M oli Tapanin iltana 7000.1 tarjolla ja 100-0 oli veikkaus, että kyseessä on piraatti, en edes viitsinyt antennia kääntää ja katsoa mistä suunnasta asema oli asema tarjolla. Jonkin ajan kuluttua asema siirtyi 14070 BPSK-31, modelle jota Pierre on joskus hehkuttanut, joten ei ihan mahdottomuus. Muistaakseni silloin oli sanonta ”joskus tulevaisuudessa”.

3D2RB Fijillä on muutamilla bandeilla yhteys 20 cw ja 40m cw ja ssb ne taisi olla. Kari OH3RB on pyörittää 80m bandin OH-vastaanottoa, paikallisen auringonlaskun aikoihin ja vähän sitä ennenkin. Kari laittoi listaa heidän lokissaan olevista OH/OG asemista, fin-ham postituslistalle.

Tiedä montako yhteyttä sinne pidetty dipolilla ja 100 watilla, listaa silmäillessä minusta kaikki kutsut ovat linukka sarjalaisia, onko niitä käytetty vai ei, uskoisin että kyllä on. En ole ehtinyt oikein mukaan, koska pari lastenlasta on pitänyt päivät hyvin kiireisenä. Tapanin kotimaankisakin jäi väliin.

Nyt aurinkoon on ilmestynyt jo pilkkuja ja kelit yläbandeillakin saattaa olla paremmat.

E51HVB Eteläisiltä Cook saarelilta oli maanantaina 40m ssb luettavissa, vahinko etten pitänyt kiirettä aseman kutsumiseen, hävisi vain taajuudelta vaikka italialaiset italiaksi sitä siinä kutsuivat.

Uutistenkin mukaan Moskovan seudulla on ollut sään kanssa ongelmia. Tuo 20 m JA suunnan antenni on kuin CCF logon maston antennit.

http://contesting.at-communication.com/en/rd3a_winter-rain/

 

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: