Oma blogiluettelo

perjantai 24. joulukuuta 2010

Suomi pojat Fijillä -3D2RBSuomi pojat Fijillä, kutsuna on 3D2RB, operoimassa on Juha OH1LEG, Kari OH3RB ja Tuomo OH8KXK, heillä on qth vaihto edessä. Toivotaan että signaali siitä vielä kohenisi, tai ainakin pilkkuja ilmestyisi. He ovat saarella tammikuun 4 päivään saakka. Vaikuttaa että heillä olisi ainakin ajoittain yhteys nettiin ja dx-clusteriin.

Tämä peditio on jäänyt täällä joulun valmistelujen jalkoihin, täytyy ryhdistäytyä ja aloittaa  poikien tiukempi seuranta, vaikka uusia bandibongoja ei ole näillä pilkuilla edes teoriassa tulossa. 10 m cw vain puuttuu, kun 160m bandia tai 80 m ssb ei lasketa.

Missään en ole heidän kalustostaan huomannut tietoa, arvaukseni on 100 w ja keppi. Hyvä muuten että tuo 10102 on jäänyt taajuuksista pois, se DKK9 siinä bandin alussa 10 kW paukutta rtty 24/7 tyyliin  ja hyvin sotkee 10102 saakka tekee kuuntelun ajoittain hankalaksi.
http://www.qrz.com/db/ ja haulla 3D2RB antaa lisää tietoa.

Saksittua
Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt jopa ehdotti – tosin hän myöhemmin vakuutti, että kyse oli vitsistä – että nuorten pitäisi saada vaihtaa nimeään aikuiseksi tultuaan, jotta he voisivat paeta itseään koskevia netissä eläviä tietoja.

Linkki

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: