Oma blogiluettelo

tiistai 14. joulukuuta 2010

ZL8X kaikki yhteydet ovat nyt nettilokissa

VK9NN Norfolkilta on ollut tarjolla maanantaina aamupäivällä oli hyvin luettavissa lyhyttätietä 21270 ja huuteli EU asemia erikseen. Asema ilmoittaa olevansa päivittäin 3528-3540 Eurooppaa varten 0745 – 0815 utc, 18 päivään saakka. Vihjeistä päätellen kannattaa myös paikallisen auringonlaskun aikoihin täällä kuunnella.  
Mielestäni SFI indeksit ovat sen verran nousseet, että lyhyitä kelipiikkiä löytyy jo monelta bandilta, myös pitkäntien kelejä, siitä oli ZL8X ssb avaukset hyvänä esimerkkinä viimeisiltä pedition päiviltä Nyt on kaikki ZL8X yhteydet heidän nettilokissaan
DK0WCY keli vihjeitä edelleen kaipaan ja nyt on saatu vihje että DB0SUE-7 niintä on tarjolla telnet: db0sue-7.ath.cx portti 8000 Ja täällä dx-clustereille sopivia ohjelmia ja dx-cluster osoitteineen, myös telnet.
Tai suoraan tästä linkistä DX-summittiin http://www.dxsummit.fi/DxSpots.aspx

Luontohavaintoja
Lunta mittailin pihalla, 20 – 25 cm välille se jäi,  jos ei  kinosta etsinyt ja siitä mitannut, emme  siis kuuluneet kaakkoisen runsaslumiseen seutuun. Monesti lumisateen ennusteen reuna kävi lähellä ja sateet sen mukaiset, sataa tai ei sada.Näitä hyvin matalalla uivia autoja saisi olla täälläkin useampia ja mieluiten nelivedolla, yksityistienhoitokunta, säätyisi aurauksesta.

Pohjavedenkorkeudet Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alueella. Selvästi näkyy täälläkin lähdekaivossa olevan keskiarvoon matkaa, lähin mittauspiste Valkealassa. http://wwwi3.ymparisto.fi/i3/tilanne/fin/pohjavesi/KAS.htm

Linkki

Varo pankin ansaa


Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut




Ei kommentteja: