Oma blogiluettelo

torstai 30. joulukuuta 2010

Taas näyttää paremmalta HF- kelit



ZS8M on ollut taas 30 m psk-31 modella ja kaaos ollut valtava raportoi ZS2, jotenkin vaikuttaa että kyseessä olisi itse Pierre.

Torstain aamuna näyttää SFI indeksit jo parempaa A- on tippunut 5 ja pilkut lisääntyneet, tänään on mahdollisuuksia kuulla 3D2RB Fijilta 80 ainakin cw:llä.

Näyttää dx-clusteri OH2J-7 saaneen taas bitin kulkemaan, DK0WCY indeksit voidaan lukea myös sh/wcy komennolla. Tuo Kielin DK0WCY ilmoittama A- indeksi antaa meille todella hyvää lähitietoa, esimerkiksi eilen se oli, 19 niin ei navanyli hf-keliä Pacifikille ollut täältä  Ja aurora vyöhyke liikkuu auringon kiertoa seuraten, joten esimerkiksi VE7CC www-indesksit ovat täällä vain suuntaa-antavia. Ja muutenkin suosin jos mahdollista OH-clustereita.Siellä voidaan käyttää ann/local komentoa ja annot menee vain kyseiselle clusterille liittyneille asemilla.

Jussi OH5C raportoi aivan viime päivinä suoraan saapuneista uusista qsl korteita joita on tullut, PJ6A Saba ja PJ2/DF/ZS Curacao

Itsellä on tuo uusien PJ maiden kortti homma vielä vaiheessa, pitäisi saada ensin niitä taaloja, pieni nippu. Pankeista ei ainakaan one taaloja nykyisin saa, täytyy kysellä näiltä dx-retkeläisiltä, kun saapuvat kotimaahan. DXCC maatilanne ollut pitkään niin rauhallinen ettei niitä taaloja ole tarvinnut.

Linkki

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: