Oma blogiluettelo

maanantai 20. joulukuuta 2010

Pilkut taas nollassa

Maanantai aamun Pacifikin suunnan kelissä oli tilanne 20m kun pilkut on taas nolla, VK9NN tuli pihisten  SP. A35KL, pitkällisen kuuntelun jälkeen löytyi LP kautta heikko signaali. Taajuudella olevien kyselijöiden määrästä päätellen, oli sama tilanne muillakin, onko tässä liikennettä ollenkaan.

HA5FW ilmoitti dx-clusterilla että H40FN  matka on edistynyt hyvin ja aikataulu pitää.

Omaa lokia katsellessa huomasin, on tuo 40 m ssb jäänyt vähän huonolle hapelle. CW:llä 316 mutta SSB vain 211, siinä sitä puuhaa aamuisin, uusia tulee suorastaan liukuhinnalta. Kokonaistilanteessa ei tuollaisia vääristymiä ole päässyt syntymään.  CW ja SSB sopivasti ristissä, molemmilla on vain muutama only tapaus. CW:llä Conway Reef, Glorioso ja  Auckland,  SSB:llä Yemen, Tromelin, Grozet, Amsterdam ja Maquarie. Mieluiten olisin CW:llä kaikki ajanut, mutta syystä tai  toisesta ei tarjonta ja minun aktiviteetti ole kohdanneet, pakko oli tyytyä siihen minkä sain.

Kuten aktiivi dx-työskentelijä huomaa, osa listalla olevista dxcc-maista ole ollut aikoihin äänessä. Minun aktiviteetit keskittyi noihin peditioihin aikaan, jossa asunto oli eripaikassa kuin asema.Ja päivälläkin piti saada aika kulumaan, muualla kuin radion äärellä.

Saksittua

S-etukortin haltijoiden ei kuitenkaan kannata säästellä hätäänsä myymälään asti, sillä vessassa käynti ei kerrytä bonusta.

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/

Ei kommentteja: