Oma blogiluettelo

tiistai 16. marraskuuta 2010

ZL8X Kermadec tulossa torstaina 18.11.2010


Bandien kuuntelu on jäänyt taka-alalle, eri syistä. PJ innostus on selvästi hiipunut kun 30 ja 10 m ollut enää kiinnostuksen kohteena. Lasten syysloma oli viikon ja neljä lastenlasta piti tehokkaasti kiinni muissa puuhissa. Heistä vielä kaksi alle kouluikäistä ja tämä rantatontti on vaaroja täynnä ja rantaan vain pitää päästä veden kanssa melskaamaan.Toisaalta samahan se missä ulkoiluvaatteet saa märäksi, pihassa metsässä tai rannassa.

Ja flunssa piti reilun viikon  rigien ääreltä pois ja nyt perinteiset syksyn ulkohommat ovat edelleen osittain tekemättä. Nyt niitäkin pitäisi tehdä, täällä ollaan vanhan kesämökin ja uudehkon omakotitalon kanssa samalla tontilla ja tontin yläosan tasot vielä osittain täyttömaan tasaamista vaille.

ZL8X Kermadec on tulossa torstaina 18.11.2010 kello 07.00 utc ääneen jos laskuri heidän kotisivuillaan pitää paikkaansa. Laskuri pitää varmasti paikkansa, mutta olosuhteista ei aina tiedä.
www.kermadec.de/


FJ - ST BARTHELEMY, NA-146 kutsulla TO3A, tämä taas näitä ranskan merentakaisia kutsuja ja tulossa ääneen. Kyllä näistä kutsuista tykkään, ei näistä saa mitään tolkkua,
ellei erikseen etsi.

.
HK0/SA - SAN ANDRES ISLANDS, HK0GU iota NA-033 ja HK0GU/1 iota SA-040

PJ2T Curacaolle on tulossa skimmer


Uusi päivitys, jossa vain dxcc-maat valitsemalla saadaan ennuste.
Kaikki palvelun ennusteet ovat lyhyentien (short-path) ennusteita.
73 Jari OH6BG

Olen sanonut nettiyhteistyön TeliaSoneran kanssa irti, kotisivutkin on uudessa osoitteessa: http://tupala.mine.nu/oh5tq/
Saunalahden kanssa tässä nyt kaveerataan, Elisan verkkossa  ainoa 3G joka täällä toimii, vaikka kartta toisin väittää. Mokkulan kanssa täällä ollaan, joten pitää tuo ilmakupari tuosta ottaa talteen, yksi tie salamalla vähemmän tulla taloon ensi kesänä.

Pohjavedet täällä vielä kovin alhaalla.


Pertin päiväkirja
Kotisivut





Ei kommentteja: