Oma blogiluettelo

torstai 11. marraskuuta 2010

DX-kaamosta torjumaan





OHDXF jäsenkirjeessä 1 /2010

DX - Sprint joulukuussa 2010

Monella DX-operaattorilla on tilanne , että uusia maita tai bandipinnoja tippuu harvakseltaan. Tätä ”dx-kaamosta” vastaan OHDXF julkistaa DX-sprint kisan, jossa on tarkoitus workkia DX- bandipisteitä kuukauden ajan 1.12.-31.12.2010. Voittaja on eniten bandipisteitä workkinut operaattori, jolle on tiedossa myös pienipalkinto.


Myös kotimaan liikenteeseen kaipaisin vastaavaa piristysruisketta, kuin kuntajahti aikanaan.Taisin olla ainakin  kolmessa jahdissa mukana erivuosiana. Kaikki kunnat tuli täältä Jaalasta ohc 506 workittua, korttipeli jäi kesken ja tietysti anomus todisteesta.

Pientä yritystä on ollut kansallispuistojen suunnalla, mutta suurien yteyksien määrään ei.Kohteiden rajoitettu määrä ei tue aktiviteetin olennaista nostamista.Tai uusien asemien aktivoimista kotimaan bandeille. 40 m bandi päivittäin hyvin auki kotimaan
pohjoisesta etelään, sen perinteisen kotimaan bandin 80 m lisäksi.

Jotain kaikille sopivaa aktivointia ja kerättävää siinä pitää olla, ehkä ne kylät on liian vaikeita jopa paikallistaa ja määrä kymmeniätuhansia, liian iso haasteeksi.
Onhan sitä joskus kyllä yritetty, mutta pelkän kylälistauksen silloinen maksullisuus,
tyrehdytti workimis innostuksen. En tiedä  onko nykyisin netistä saatavilla vastaava tyyppisiä listauksia, suoraan omalle printterille.


Sattuu se lottovoittokin jollekin ja salamanisku toiselle.


Pertin päiväkirja


Ei kommentteja: