Oma blogiluettelo

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kiinalaiset tulevat, sen huomaa bandeilla ja dx-clusterillakin


Muutamana aamuna olen yrittänyt kuunnella ZD9AH 7090, siellä se on pihissyt, olen kait ollut väärään aikaan liikkeellä, koska luettavaa signaalia en ole sieltä saanut. Tosin nyt olen ollut normaalia myöhempään jalkeilla, flunssa sotkee vähän yö unia ja aamulla se kostautuu.

 

PJ2 asemia on ollut paremmin liikkeellä ja tarjolla, vihjeiden mukaan jopa 30 m, ei vaan aamulla riittänyt keliä tänne. Aamulla 40 m bandi on varmapala siihen suuntaan, mutta 30 m  on erikoinen etenemisen suhteen, auki tänne paljon myöhemmin. Tyypillinen tilanne keliä on,  vain kaivattu vasta-asema puuttuu.

 

CCF postiltuslistalta huomioitu. OH1F oli 15 m singlenä CQ WW SSB  yhteensä 1870 yhteyttä ja siinä 50 kiinalaista. Ollaan vielä kaukana takavuosien japanilaisten määristä vastaavissa kisoissa, nyt japanilaisten määrä on kovasti tippunut. Muistan ajan jolloin täälläkin paukutelttin henkseleitä ja kerrottiin nuorille aloitteleville constereille tarinaa, ettei japanilaiset workkimalla lopu.

 

Kiinalaiset sieltä vielä nousee, ja ovat täältä ovat sopivan etäisyyden päässä, toivotaan että aktiivisuus nousee tätä vauhtia ja ohittavat valkovenäläiset kilpailulokeissamme määrissä. Minun eka yhteys oli BY1PK 1985 ja sitä korttia kyllä odoteltiin hartaasti.

 

CY0 Sable Dxpedition on saanut  uuden päivämäärän, Joulukuu 2010



Ei kommentteja: