Oma blogiluettelo

torstai 4. marraskuuta 2010

Lokakuu on mennyt mutta minusta sen vielä näkee - flussaa

Etualalla yksityistien alkuperäinen merkki ja takana uusi tienkunnostuksen yhteydessä asennettu


Kyllä lokakuussa tehtiin historiaa, monella tavalla dx-mailmassa. Minunkin blogisivuilla tehtiin kävijä ennätys, melkein kaksituhatta käyntiä, samoin maita josta ne tehtiin. Kertoo ulkona olleiden suomalaisten kiinnostuksen, tuleviin dxcc-awardin muutoksiin. Koska kieleni on vain suomi, jos ei muutamia Pierren ZS8M pdf linkkiä otteita oteta lukuun.

Selvästi erään pdf jälkeen jossa oli Pierren mustalista, oli kyseisistä maista lukijoita, joita aikaisemmin ei ollut. Varmaan Pierren pdf on julkaistu paljon, joten mistään yksinoikeudesta ei ole kysymys, Pierrellä on oma ja pitkälista jolle hän tiedotteensa lähettää. Luultavammin pääsin listalle lähettäessäni hänelle e-mailia, jossa toivoin käytettävien bandien laajennusta ja iltakelien huomioimista, tänne peräpohjolaan.

Voin vain ihmetellä mitä googgelin kääntäjällä saa tulokseksi minun tekstistä joka ei takuulla ole mitään kirjakieltä. Jos joku sitä on yrittänyt omalle kielelleen kääntää.

Omat kokemukset googelin kääntäjän käytöstä ovat olleet ihmeelliset, jopa niin että alkuperäistekstissä ollut selvä kielteinen muoto on hävinnyt  ja näin ollen sitä on voinut suomeksi tulkita jopa myönteisenä, tai sen sisältö on hämärtynyt  kokonaan, ellei sitä ole otsikossa tarpeeksi selvästi tiivistettynä ilmoitettu.

Se on taito kirjoittaa a 4 täyteen jossa sanoma kyseisen asiaan on EI, siihen ei taitoni riitä.
Tyypillisiä hyveitä politiikoille.

Toivotaan että täältä flunssan, yskän ja räkätaudin kiroista vielä selvitään, viikko on nyt tässä iloittelussa mennyt, taitaa pientä lämpöäkin olla. Pakko nukkua yläkerrassa, ettei vaimon yöunet mene minun yskimisen kuunteluun, kuulemma kuorsaaminen yleensä siihen jo riittää. Minulla radiot yläkerrassa asunnon toisessa päässä kuin alakerran makuuhuone, tietoinen valinta aikanaan – ja hyvä.

Ei kommentteja: