Oma blogiluettelo

maanantai 8. marraskuuta 2010

Worki viikolla jos mahdollista, viikonlopulla aina suuremmat pileupit.

Maanantai aamu valkeni pienessä pakkasessa, DT8A South Shetlandilla oli 80 cw:llä ja nousi hyvin luettavaksi auringon nousun aikoihin. Bandin kaikki mielenkiinto oli kohdistutunut PJ2/W1NG Curacaon pileuppiin joka samaan aikaan myös bandilla ja modella. Joten DT8A oli helppo päästä, koska kutsujia oli todella vähän. Myös PJ2 oli mielestäni vähemmän kutsujia, maanantai aamu varmasti piti ihmisiä työ äärelle tai ainakin matkalla sinne.

Myös E51NOU Souht Cookilta tuli lyhyttätietä 7002.2 erittäin hyvin, koska A-indeksi oli taas pudonnut yhdeksään, suunta sinne on  8-9 astetta, lähes suoraan navan yli.

Worki viikolla jos mahdollista, viikonlopulla aina  suuremmat pileupit.

XV2RZ on Reijo OH4MDY taas Vietnamissa joten kuuntele sillä korvalla.

ZD9AH Tristan De Cunha saarelta huudattaa asemia vain kolme upissa josta splatterit eteläisen EU sta tulee täällä heikosti kuuluvan aseman päälle.

Ennen oli politiikka ja uskonto kiellettyjen listalla, nyt näistä on luovuttu. Uutena asiana kiellettyjen listalla, on SRAL talouden tila.Josta ei saa keskustella koska jäsenistön hiljainen enemmistö saisi vihiä, kuinka kuralla ollaan ja miksi. Puhutaan vain jäsenmaksun jälkeen jääneisyydestä, ei siitä mihin euroja kylvetty.Totuuden paljastuminen on monelle hiljaiseen enemmistöön kuuluvalla karua luettavaa.

Pertin päiväkirja

Ei kommentteja: