Oma blogiluettelo

tiistai 23. marraskuuta 2010

Lahdessa virkeä 80-vuotias OH3AC


Taas en malta olla ihmettelemästä, miten erilaista on asemien suhtautuminen pileuppi aseman antamaan vajaaseen kutsuun. Vaikka mikään kirjain tai numero ei ole omassa kutsussa, siitä huolimatta sitä vaan huudetaan tai sähkötellään.

En ymmärrä mitä tällä käytöksellä tavoitellaan, asemat joutuvat vaan toistelemaan ja aikaa kuluu aivan turhaan. Ja pahimmillaan pileuppi asema hermostuu ja poistuu taajuudelta, etenkin jos kysymys on puoliharvinaisesta dx-asemasta.

Tai yhden syyn keksin, voi paukutella bandilla henkseliä, tulipahan kutsuttua mutta ei näillä tehoilla / himmelillä mihinkään pääse. Tai dx-workkimisen perusasiat ei ihan vielä ole selvinneet ja hallinnassa.

En usein edes kuuntele 3795 nyt kävin kuuntelemassa hetken ja se riitti, mahdotonta oli meno kuin 14195 IT9RYH sekoilujen aikana. Siinä jäi ZL8X täysin jalkoihin, kun EU laittoi parastaan.

Naapuri kaupungin radioamatöörikerho OH3AC  Lahdessa täyttää 80-vuotta ja on ikäisekseen aivan loistavassa kunnossa. Hyvänä esimerkkinä syksyn koululaisvierailut Radiomuseossa ja OH3R asemalla.  Katso myös marraskuun kerholehti.

Linkki



Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut





Ei kommentteja: