Oma blogiluettelo

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

CQ WW kisan single luokat erityistarkastuksen kohteena


Sunnuntain ehtoon tyypillinen kuuntelu hetki oli taas 10128.0 SV2ASP/A Apollo siinä taas sähkötteli, ei vieläkään osannut antaa, tiedoksi kutsujille että uppia ottaa. Ja bk antoi kun halusi uuden qson. Taisi olla sanomat F-näppäimien taakse ohjelmoitu ja niiden korjaamista Apollo ei vain osannut (EVO) sanoisi nuoriso. Kello 19.00 utc alkoi kuulua asemakin tänne, mutta ei riittänyt signaali vielä yhteyteen. Mikäli minusta on kiinni, taas tulevana sunnuntaina pidän iltahetken jossa kutsun hartaasti Apolloa. Näyttää että hänellä on kiinteä aloitusaika ja 30 m keli paranee, mitä pidemmälle kello ehtii, kun aurinko laskea aikaisemmin.

Kyllä on nyt CQ CW/SSB 2008 tuloksien julkistuksissa saanut ihan lähes outoja piirteitä, jotkut asemat virallisesti diskataan ja toiset vaan muuten putoavat lopullista tuloksista ja näin ulospäin katseltuna syyt ovat aivan samat. Kyllä lisää päätösten perusteluista ja läpinäkyvyyttä pitäisi olla päätöksissä, nyt jää vähän hampaankoloon koska ei tiedä taustoista.

Miksi pitää tehdä sellaisia sääntöjä joita ei voida valvoa, esimerkiksi dx-clusteri kielto jossain luokassa - aivan järjetön. Sama kuin eräs pohjoismaa yritti aikanaan kieltää SAC-kisassa automaatti avaimen käytön. Singleluokissa nämä ongelmat näyttää kasaantuvan, kun toimintoja yritetään ulkoistaa erilaisin keinoin.

VY0O iota NA-230 piti tulla jo ääneen, mutta huono sää on estänyt sen.
Tarkemmin lisää QRZ.COM Callsign VY0O http://www.qrz.com/

5N0OCH video: Voice of Nigeria antenni
http://www.youtube.com/watch?v=sztmmg7FJLs

Linkkejä

Tässä on Suomen tiivein talo Kauppalehti.fi
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/08/25284&ext=rss

Aamulehti.fi Uutiset Mihin kärrätään energiansäästölampuista kerääntyvä ongelmajäte?
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/153911.shtml

Valiokin joutunut maito tölkeissään mainostamaan tämä on maito suomalaista, niin se Valion omistuksen tietämys on karannut ja unohtunut matkalla kaupunkiin, että heille pitää se ihan kertoa.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: