Oma blogiluettelo

perjantai 11. syyskuuta 2009

Milloin se Glorioso FT5GA tuleekaan?


FT5GA Glorioson ääneen tulo on heidän saamansa lisensin mukaan vasta 14.9.2009. Ranska ei ole mitenkään minun vahvoja kieliä, joten voi olla etten ymmärtänyt olenkaan oikein.
Katsokaa sivun alalaidassa on kopio luvasta. Glorieuses 2009 - AF-011 Clipperton DX Club – CDXC http://glorieuses2008.free.fr/index-e.htm
Kyllä masto on Gloriosolle päin, mutta vielä pari koksiliitintä juottamatta ulkona, ruuvailulla ja ulkona käymisellä tarvittaessa kaikki bandit pienellä viiveellä hoituu.

Western - Kiribatilta kutsulla T30GM, on ollut päivittäin 40 m cw:llä, siinä paikallisen auringonlaskun aikoihin ihan mahtavalla signaalilla kuultavissa ja workittavissa täältä, kutsujia on riittänyt hyvin, mutta 100w riittää. Torstaina jo kello 13.00 utc oli signaali jo todella hyvin luettavissa, mutta jenkkilästä oli vasta-asemat. Perjantai aamulla 14005 oli hyvin workkitavissa. http://www.pg5m.com/

FO/A Australl, FO/G3BJ on sähkötellyt päivittäin sujuvasti 30 ja 40 m cw:llä tänne pohjoiseenkin, signaali ei aina 100w ja HF6 kepillä niin kummoinen ole ollut, mutta linukka teholla workittavissa yleensä. Nämä molemmat yllämainitut asemat ovat sujuvia cw-operaattoreita ja kun EU sta ovat tänne osataan hyödyntää kelit.

Ham-sauna on taas herännyt kesäuniltaam vielä ilman kohinaa, syynä lienee lähiviikkoina tuleva hovin päätös. Sitä täälläkin mielenkiinnolla odotetaan ja siitä mahdollisesti seuraavia toimenpiteitä. Ei olisi iso uutinen jos joku jäsenistä, nostaisi syytteen hallitusta vastaa, vaatien sitä vastuuseen kuluista joita se on aiheuttanut yhdistykselle käydyistä oikeuden istunnoista.

Linkkejä

Tyrmäävä paljastus biopusseista — Uusi Suomi
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/70897-tyrmaava-paljastus-biopusseista

Viisi vinkkiä, joilla yritys alkaa kukoistaa Kauppalehti.fi
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/09/25699&ext=rss

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/
eQSL.cc - The Electronic QSL Card Centre
http://www.eqsl.cc/qslcard/Index.cfm

Ei kommentteja: