Oma blogiluettelo

perjantai 25. syyskuuta 2009

427 OH-yhteyttä FT5GA lokissa


Auringon tilan aktivoituminen on näkynyt selvästi hf-bandeilla Aamulla 160 m kuului jenkkiä ja 12 m tuli jenkkilästä vihjeitä, joita tähän aikaan ei olisi tullut. Tietysti FT5GA pedio jo olemassa olollaan antaa lisää korvia bandeille ja muutenkin nostaa eri bandien aktiivisuutta.

Torstaina illansuussa FT5GA kutsui tyhjälle bandille cq:ta 3508, ei edes dx-clusterille tullut vihjettä. Yritin OHta avittaa ”ann/full ohclu” vihjeellä, en tiedä tuliko kukaan taajuudelle, jota en tarkoituksella antanut numeroin. Kovasti vedin kotiinpäin, minulle joka en ole missään listalla, ei ole paineita että listapaikka putoa jos kaveri saa uuden pinnan ja nousee listalla ylemmäs. Joten mielelläni näitä vihjeitä jaan, jos on mistä jakaa.

Tuolla FT5GA loki sivuilla on myös eräänlainen kisa menossa, siellä on listattu asemat järjestykseen yhteysmäärän mukaan 100 OH-asemaa siellä näkyy. Varmaan ne yhden yhteyden asemat on myös aikajärjestyksessä, joten kaikki ei siellä tietysti näy. Nyt heidän lokissaan on 427 OH-yhteyttä, 5. 10 saakka tätä FT5GA iloa piisaa.

Club Log: Amateur Radio League Tables and Most-Wanted Lists
http://www.clublog.org/charts/?c=FT5GA

Australl Isl TX5SPA, American Samoa KH8, Conway Reef 3D2/c ja muita tulossa heti perään.
Announced DX Operations http://www.ng3k.com/misc/adxo.html

Meillä kahden hengen ruokakunnassa on mustikoita, puolukoita ja sieniä pakaste- ja jääkaappitilat täyteen, normaalit ruokatarvikkeet ei meinaa mahtua jääkaappiin, seuraava porras on siirtyminen ulkoruokailuun tai kylmätilojen lisääminen.Taisi täälläkin lämpötila käydä hyvin lähellä nollaa ja viedä metsässä vielä olleet sienet, puolukka ei käsittääkseni ole niin kranttu.

Talvella hankin Motonetista 5 ledin valaisimen lippiksen lippaan joka on kätevä, vapauttaa kädet muihin puuhiin. Nyt syksyllä hankin siihen uudet nappiparistot, laadukkaat Duracelin napit olisi maksanut reilusti uuden valaisimen hinnan johon sisältyi jo napit. Paikallisessa S-marketissa ei ollut heidän omaa tuotemerkkiä Rainbow tai sitä poistuvaa Daily sarjaa, juuri sitä nappi kokoa.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: