Oma blogiluettelo

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

FT5GA lokissa uusi päivitys



SAC cw-osa sopivasti hiljensi FT5GA asemien toimintaa RTTYä oli tarjolla sekä 80 ja 40 ssb yön aikana, minä nukuin sikeästi. Sunnuntaina heti aamusta FT5GA jatkoi japanilaisten työskentelyä ja EUkin heräilee oli asemia oli pilvenään liikkeellä. Epäilen että tänään on FT5GA sankimmat pileupit. Muistan miten SAC-osissa oli sunnuntai aamuisin paljon vasta-asemia joilla oli juoksevanumero hyvin pieni tai jopa 001.

Kyllä oli sunnuntai aamulla 15 m cw:llä liikennettä, FT5GA tuli hyvin tänne ja SAC workkijat pitivät JA putkea, vaikka MUF oli siihen suuntaan vain 18,5 Mhz, onneksi ei suomalaiset kisa-asemat tätä tienneet vaan workkivat japanilaisia. FT5GA otti tietysti uppia ja kutsujia oli muuallakin kuin siitä taajuudella mistä oli otanta. Olisi siinä Orimattilan isännällä ollut siunailemista, etenkin kun vielä FT5GA oli saarella, jota iota kalastajatkin pyydystivät dxcc-keräilöiden lisäksi.

Ja kaiken kukkuraksi taisi piraattikin vallata FT5GA taajuuden, kun qrm takia oikea asema luovutti, piraatin cw-merkeissä oli pientä kulmikkuutta jota myös klikiksi sanotaan ei isoa, mutta kuitenkin joka minunkin korvaan sattui. Ja tämä oli 15 m cw:llä, nyt oli tullut uusi päivtyslokiin joka on 20.0.2009 11.04 utc.

MUF kävi taas FR/G suuntaan päivällä 29.6 Mhz, ei vaan ollut vasta-asema paikalla.

Linkkejä

Verkkolehti ei ole lehti ollenkaan, sanoo aikakauslehtiguru - HS.fi – Talous
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Verkkolehti+ei+ole+lehti+ollenkaan+sanoo+aikakauslehtiguru/1135249437258?ref=rss

"Väitän, että jos olet perjantai-iltana kotona niin sanottujen virtuaalisten ystäviesi seurassa, sinulla ei tosiasiassa ole ystäviä. jos olet naimisissa virtuaalisen vaimon kanssa, sinulla ei ole lasta"

Kerrostalo onkin paha lämpösyöppö Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2009/09/20/kerrostalo-onkin-paha-lamposyoppo/200920346/139


Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/
eQSL.cc - The Electronic QSL Card Centre
http://www.eqsl.cc/qslcard/Index.cfm

Ei kommentteja: