Oma blogiluettelo

maanantai 21. syyskuuta 2009

FT5GA seurantaa


Kuuntelin sunnuntai ehtoolla 40 m bandia ja odottelin FT5GA tuloa tälle bandille etenkin ssb puolelle ja tulihan se asema 7002 ja pileuppi oli mahtava. Jonkun ajan kuluttua toinen asema ilmestyi myös 3530. Ei pahempaa qrm tavallista virittelyä taajuudella, kunnes noin 30 minuutin päästä ilmestyi taajuudelle ON4AEK joka kertoi kuinka paha ja huono oli OT4A oli ja tätä kesti lähes oman sietokyvyn rajoille, kahvia piti hakea lisää muutaman kerran. Meno oli ajoittain ihan mahdotonta, ei FT5GA kuulunut olenkaan.

Syytä moiseen käytökseen en keksinyt, enempää kuin erään jäsenen erottamis pyrkimykselle, muu kuin eurojen tuhlaus joka ei palvele harrastusta positiivisessa mielessä ollenkaan.

Uusi päivitys on yöllä ilmestynyt FT5GA lokiin jossa 20.9.2009 11.04 utc kertyneet yhteydet Liki 200 OH yhteyttä on sinne kirjautunut, 10 ja 160 m ovat vielä ilman merkintöjä, 12 m on yhden cw merkinnän varassa, Jaakko OH1MA sen sinne on saanut. Minäkin ssb kerran kuulin kuin tuolla edellisissä kerroin, ei riittänyt potku täältä. Monena päivä on MUF käynyt siellä ylhäällä, vain se vasta-asema on puuttunut. Silloin Jaakon cw qso päivänä olin autoilemassa ja en edes päässyt yrittämään. Usko on luja että tiemme vielä FT5GA kanssa kohtaavat, nimenomaan siellä cw-modella ja tuolla bandilla.

Maanantaina aamusta oli ZL7/N7OU kyselemässä 7001.4, miten olisi EU keliä ja olihan sitä tietysti LP kautta.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/
eQSL.cc - The Electronic QSL Card Centre
http://www.eqsl.cc/qslcard/Index.cfm

Ei kommentteja: