Oma blogiluettelo

perjantai 18. syyskuuta 2009

FT5GA loki netissä


Kyllä taas on tullut kuunneltua miten on erilaisia tapoja millä yritetään häiritä FT5GA yhteyksien pitoa, tullaan kutsumaan cqta lähes tunninkin, ja pitämään yhteyksiä pileuppi taajuudella ehkä keksityllä kutsulla, mutta kuitenkin. Tunataan taajuudella minuutti kaupalla ja saadaan huomiota tällä tavalla. Aina löytyy poliisia ja näiden apulaisia joiden pitää tulla sanomaan jotain kannustavaa. Pääasia että huomiota kaipaava saa taajuudelle häiritsevää liikennettä.

Kyllä se on vaikeaa olla sanomatta mitään, myönnän itsekin siihen syyllistyneen, onko se ikä vain se että kaikki dxcc-maat on workittu ja kuitattu, tekee olon vähän rauhallisemmaksi, vai molemmat yhteensä.

Nyt on jo 17.9.2009 02.04 utc mennessä pidetyt yhteydet FT5GA nettilokissa
http://www.clublog.org/charts/?c=FT5GA

18 OH-asema siellä oli, näyttää että piraattiakin on ollut liikkeellä, koska joukosta puuttui muutama asema joka ei ollut listalla. No nyt on helppo paikata tilanne. Workkineiden listalla minulle uutena kutsun oli OH8HZT tarkemmin kun selvittelin, niin Ville OH5RF sieltä takaa löytyi, mastovilleksi myös kutsuttu Sotkamosta kun oli lähtöisin. Luulin ja toivoin että kyseessä olisi ihan uusi dx-workkija, kyllä Ville on jo kokenut dx-workkija.

Perjantaina taas tikkuna pystyssä ennen auringonnousua, ei mitään havaintoa 80 m cw:ltä, päivällä sitten täytyy päivystää tarkemmin. Eilen piti autoilla joten 15 ja 12 m jäi kokonaan kuuntelematta. A-indeksi vielä sopivan alhaalla, ja MUF kävi eilen jopa 29 Mhz, voi kuuluakin täällä, tai sitten ei.


Juuri nyt perjantaina klo 5.00 utc FT5GA oli helposti workittavissa 141815

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/
eQSL.cc - The Electronic QSL Card Centre
http://www.eqsl.cc/qslcard/Index.cfm

Ei kommentteja: