Oma blogiluettelo

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Yksikin koksi sopivassa paikassa - vähentää tuskaa


Kyllä helpotti kun sain koksin sisään ja eka qson pidettyä, vaikka linukan kytkentä ja maston kääntö karvat vielä vetämättä uuteen paikkaan. Ei siinä AT2RS AS-199 qsossa linukkaa tarvittu mastokin oli oikeassa suunnassa valmiiksi.Taisin olla viime metreillä qsossa koska heillä oli 7.12.2008 viimeinen päivä peditiota. Ja nyt masto valmiiksi FK/F5AHO suuntaan, jos aamulla olisi tarjolla OC-033. Vihjeiden mukaan tänään on annettu myös OC-32, se ei kiinnosta.

Ravansaari poistuu dxcc-maaluettelosta päivä määrällä 26.8.2013, hauskinta näissä tulevissa poistumisissa on se ettei ne enää lisää deleted maalukua. Siis ikäkortin vaikutusta yritetään vähentää dxcc-tilastoinnissa, se että luoko se lisää aktiivisuutta nuorisssa dxcc-workkijoissa, jää nähtäväksi. Nopeasti ei tilanne ainakaan muutu nuoria kannustavaksi, jos muita muutoksia ei järjestelmään tehdä Monella on kaikki workittu ja kuitattu, järjestys määräytyy deleted-maiden mukaan ja niitä on yleensä pitkään harrastaneilla runsaammin. OHssakin noin 70 asemaa joilla kaikki workittu ja listaamattomat sen päälle - niin kuin minäkin.


Olen ottanut sähköpostin pertti.oh5tq@gmail.com käyttöön. Siirrän vähitellen kaiken RA-harrasteeseen liittyvän sen kautta liikkuvaksi. Nyt toimivalle omakutsulle järjestän hiljaiset hautajaiset tulevan vuoden aikana.Tarkemman päivämäärän saa määrätä SRAL, koska on päätökseeni ainoa syyllinen - saa päättää myös hautajaispäivän.

Perjantaina ajelin Lahti-Hki mottoritietä puolenpäivän aikoihin Järvenpään suuntaan, poliisi autoja tuli runsaasti vastaan Helsingin suunnasta, hyvä ettei muodostelmassa ajaneet. Varmaan kaikki maalaispoliisit palasi asemapaikoilleem ETYJ kokouksen loputtua. Muuta selitystä en tapahtumalla keksinyt. Tai jossain oli tulossa massiivinen tehoisku?

Hyvä DX - parempi mieli

Ei kommentteja: