Oma blogiluettelo

tiistai 9. joulukuuta 2008

Ei edes JH5TQ mennyt E51QQQ pileupista läpi



Baldur DJ6SI on lähtenyt Namibian lämpöön nyt kutsuna V5/DJ6SI. Tapojaan hän ei ole muuttanut, ei mitään infoa missään dx-bulletiinissa, ainakaan niitä joita seuraan. DX-clusteri kyllä kertoo, missä hän on. Ja cw:tä näkyy olevan vain tarjolla, en edes muista olenko koskaan Balduria workkinut ssb:llä tai pelkällä kotikutsulla hänen kotimaastaan. Syynä saattaa olla että olen jo harrasteeni alkutaipaleella olen workkinut Saksan.

Maanantaina aamulla olin tarkkana FK/F5AHO/P kanssa missä mestari oikein luuraa, eilen vihjeissä oli OC-032 ja OC-033 ja sieltähän se 14260 alkoi kuulua ensin pihinää ja nopeasti nousi luettavaksi ja oli vielä siellä OC-033 joka oli puutoksessa. Nousu oli niin nopeaa etten ehtinyt linukan ja rigin kaikkia välikaapeleita kytkeä. Ne oli vielä nipussa OH5Z keikan jäljiltä, vanha pöytäkin vielä vähän vierasti sille uusia laitteita. Piti siinä sitten 100w kutsua, kun ei se linukka ollut vielä valmis palvelukseen, vaikka lämpimänä siinä hyrisi.

Alpo OH3TM valitteli ettei ole tätä asemaa cw:llä vielä kuullut, en ole minäkään. Oli puutteessa OC-033 niin pitihän sitä ainakin kutsua ja 100w ssb qso tuli. Alpo on niitä periaatteen miehiä, vain cw kelpaa. Minäkin olisin mieluiten sen cw:llä ajannut, ei vaan ollut edes tarjolla.
Sain ne linukan kaikki välijohdot paikalleen ja iltasella piti E51QQQ 40 cw:llä vähän kutsua. Ei tullut takaisin edes sitä JH5TQ, vaikka japanilaisia oli siinäkin jonossa.

Hyvä DX - parempi mieli


Ei kommentteja: