Oma blogiluettelo

sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Lumi tuli ja lähti - pilkut edelleen odotuttavat



Uusi bandipinnakin tuli A92GE oli 10108 sähköttelemässä, kutsujia oli EU täydeltä laidalta. Ja japanilaiset olivat jo tuskastua EU ylivaltaan, aina vaan EU ja EU oli japanilaisten vihjeet dx-clusterilla. A9 on ollut harvinaisuus tällä bsndilla, on tainut olla maassa kiellettyjen bandien listalla, vain onko cw- taitoisia siellä niin harvassa.

Kyselin edellisessä kirjoituksessa 4U1UN aseman varustuksesta, etenkin antennista kaipailin tietoja. Siellä on antennit Titanex DX-8 ja Cushcraft R 2000 monialue kepit ja Kenwoodin ja Ameritronin HF-linukat. Ei sieltä ole mitenkään tuhtia signaalia koskaan kuullut, joten arvelen voidaanko niitä linukoita edes käyttää, sitä ei missään kerrota. Kerho ei ota vastaan lahjoituksia ja siten sen antenni kalusto on vain keppien varassa.Tietokin on vuodelta 2004, tnx Jussi OH5CH. Viitalan Jussi OH3SR ja Sisätön Seppo OH1VR siellä käyneet useita kertoja viime aikoina workkimassa, heillä varmaan tuoreempaa tietoa.

4U1UN on ollut äänessä viime vuosina vain vierailevien operaattoreiden toimesta, osa kerhon jäsenistä asuu eripuolilla palloamme, joten halu pitää asema iskukunnossa on hiipunut.
Jos sinne saataisi parempaa antenni kalustoa hankituksi ja asennetuksi Voisin vaikka säästyvät
erään yhdistyksen jäsenmaksuja sinne lähettää, jos ottaisivat vastaan. Palvelisi paremmin tätä harrasteen osa-aluetta. Erään yhdityksen oikeudenkäynti osastoa tai rahastoa en rahoita.

Hyvä cw DX - parempi mieli.
73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: