Oma blogiluettelo

tiistai 23. joulukuuta 2008

Munkki Apollon huolet



Maanantaina ilmestyi Toshi T32YY East Kiribatilta ääneen 7005.0, on kuulemma saarella 10-14 päivää. Bandi on ihan sopiva, mutta ssb saisi olla mode joka on puutoksessa. Gray line etenemistä oli myös hyödyntämässä samaan aikaan jenkkilän suuntaan ajavia OG4X, OH2XX ja OH6AH cw:llä ja OH8GDN psk vingutti.

Uutisia Monk Apollolta, Month Athokselta, jossa hän on närkästynyt SY prefiksin vapaasta jakamisesta. Minä taas olisin huolestunut, siitä että ko. asema on niin harvakseltaan aktiivinen ja hyvin kehnolla signaalilla. Ja vierailijoita ei asemalla ole käynyt kuin Baldur DJ6SI ja hänkin vähän salamyhkäisesti ei taineet isännät tietäneet vieraan puuhista ja matkalaukun sisällöstä paljoakaan. http://dx-hamspirit.com/2008/12/21/mount-athos-news/#comment-4234

Vuoden kulkua seuraten elämme vuoden pimeintä aikaa, oma digipokkarini ei suostu ottamaan kuvaa ilman salamaa ulkonakaan, sitä se automaatiikka tekee. Jos sitä ei kytke pois päältä, tai ainakin sopivampi asetuksia hämärässä kuvaamiseen, pokkarissa nuo säädöt ovat niin rajalliset. Toisaalta myös osaaminen täällä pokkarin takana on samaa luokkaa, ja tuloksia olette nähneet kuvissani.

Pientä pakkasta tuli, taisi jäädä ohut lumikerros jouluksi maahan

Hyvä cw DX - parempi mieli.
73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: