Oma blogiluettelo

lauantai 6. joulukuuta 2008

Väliaikaiseksi asennettu -taipumus jäädä pysyvksi



ARRL 160 kisa joka käydään meneillään olevana viikonloppuna cw:llä, on taas ennustettavissa CQ testin huutajia bandin täydeltä, jopa yli IARU suositteleman cw-alueenkin. Joten on odotettavissa, kysymyksiä miksi ollaan ssb-alueella. Tähän löytyy hyvä vastaus Workkimisen Arvomailma sivut 18 ja 19.

Kyllä niitä vieroitusoireita ilmaantui heti kun dx-klusterin cw hälytti, AT2RS oli AS-199 ja FK/F5AHO oli OC-83 ja 5K0T NA132. Ei muuta kuin heti päivän valossa tutkimaan miten saisin nopeasti yhden koksin sisään vaikka vain väliaikaisesti, ääneen pitää päästä nopeasti. Siihen maan upotettuun kurkkutorveen, en nyt ehdi ajatustakaan uhrata, pitää vain saada yksi koksi sisään ja nopeasti, rigi ja linukka odottaa pöydällä - toimettomana.FK/F5AHO info http://dx-hamspirit.com/2008/11/13/fkf5aho-new-caledonia-nov-23-dec-12/

Toinen vaihtoehto olisi kantaa laitteet takaisin entisille pöydille, tänne uuteen paikkaan ne on tarkoitus siirtää pysyvästi joten kantelu ei nyt innosta, etenkin kuin tämä nettiqso jo täältä hoituu. Laskukin pitäisi pienentyä kun ei tarvitse harakanpesää lämmittää noin 5000 kWh verran per vuosi, laitteiden ja workkimis mukavuuden takia.

Palestiina tulee ääneen heti vuoden alussa kutsulla E44M www.dxcoffee.com/e44m.

Perjantaina iltapäivällä oli pientä riitteen alkua järvellä havaittavissa, oli äärimmäisen tyyni tilanne lahdella. Kuitenkaan ei yöllä mitään edistystä ollut havaittavissa koska pieni tuulenvire sotki tilanteen, eikä pakkastakaan ollut tarpeeksi. Lunta jota täällä oli 30-40 cm on jo hävinnyt, musta maa paistaa.

Hyvä DX - parempi mieli

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: