Oma blogiluettelo

lauantai 13. joulukuuta 2008

Hyvä DX - parempi mieli



Torstaina aamupäivällä 14260 oli YW1TI tarjolla ja siitä sen vorkin, EUta workki omalta taajuudelta ja myöhemmin pileupin kasvaessa oli siirtynyt upista ottamaan.

Tutulla ulkosuomalaisten taajuudella 14267 on lähes päivittäin ollut FT5YI Antarticalta AN-017. Torstaina sanoi menevänsä qrt ja palaavansa vasta viikonloppuna uudelleen ääneen tarkemmin sanottuna lauantaina illalla meikäläiseen aikaan. Aika jota dx-bulletiineissa ilmoitetaan hänen workinta ajoiksi.

Vibroplex se on tämäkin, vaikka on 90 astetta pielessä perinteisiin malliin verrattuna. Onkohan keksitty Tokion keskustassa jossa m2 ovat kalliita. En äkkiseltään muuta syytä keksi miksi tuohon ratkaisuun on päädytty. Se mikä tuossa on silmiinpistävän hyvää, näyttää tukevalta ja sopivan painavalta. http://www.youtube.com/watch?v=4WV6FG2yWww


Viimeisessä RA:ssa 12/2008 Pj kirjoittaa "Kumpa Liiton yhtenäisyys saataisi palautumaan, sotakirveet taottaisi vaikka avainten alustoiksi ja keskityttäisi lähinnä radioamatööritoimintaan"
Kauniita sanoja kuin politiikoilla yleensä mutta missä on ne teot, toimet tai aloitteet jotka olisivat asiaa auttaneet. Päin vastoin on perustettu rahasto jolla varmistetaan että hallituksella on käytettävissä rahasto jolla sopivat säännöt sodan rahoittamiseen. Eikä tilintarkastajat pääse kirjoittelemaan "turhia" rivejä tilintarkastuskertomukseen, joita pitäisi jäsenistölle vielä selitellä ja todistella ihmeellisellä matematiikalla. Tyyliin jos 4500 jäsentä maksaa 10 vuodessa jotain, per nenä se ei ole mitään. Miksi sitä sitten pitäisi maksaa jos se ei ole mitään?

Kysymys on periaatteesta, ensin erottamisen perusteet ja sitä seuraavan sodan kustannukset, tätäkö on se yhtenäisyyden rakentaminen? En näe asiassa mitään rauhan elettä tai edes tahtotilaan viittaavaa, vaikka kuinka haluaisin. Ahtisaarikin sanoi: "Rauha on aina tahdon asia"

En vieläkään harrasta harrasteeni hallinnointia jo sen seuraaminen on saanut minut vain pahalle tuulelle ja verenpaineet nousuun. On näköjään ainakin yksi asia jossa olen Pj kanssa samaa mieltä, alla oleva sanonta. Sillä olen edelleen siinä uskossa että DX-workinta on yksi harrasteen osa-alue ja täyttää Pj toivomuksen, keskittymisestä radioamatööritoimintaan.

Hyvä DX - parempi mieli.


Ei kommentteja: