Oma blogiluettelo

torstai 25. joulukuuta 2008

Jouluista aamua Jaalassa



Joulupäivän aamuna oli hetki auringon nousun maissa jossa maisema oli kuin postikortissa ja aamun kruunasi H44MY minulle uudesta IOTAsta OC-149 20m cw:llä.
H44MY pileuppi kuuntelussa tuli taas esimerkkejä miten vähän tulevat cq huutajat kuuntelevat tai edes kysyvät onko taajuus vapaa.

Don Miller qsl-kortit ja Hugh Cassidy tarinat Donin joistakin vaiheista. Jos ei näistä muuta hyötyä, niin ainakin voi katsella onko niitä Deleted korttia kotona ja helpottaa se jo kun tietää mitä etsii, jos pitää etsiä. http://www.oz.net/~hamradio/qsls/don/

Meikäläisellä oli noihin aikoihin dx-workkiminen satunnaisen epäsäännöllinen, ei tullut vielä edes viikottaista dx-bulletiimia G-maasta. Olisi pitänyt ainakin yrittää workkia ne tulevat Deleted maat pois, ei sitä nuorena ymmärtänyt asioiden tärkeysjärjestystä.

Kari OH2BNE yrittää herätellä perinnettä että 14150 olisi iltarinkula klo 21.00 sa. Se taisi se olla dx-rinkula ja muiden kuulumisten vaihtopaikka. Itse en muista koko rinkulaa, muuten kuin puheista. Jouluaattona en ehtinyt edes kuunnella rinkulaan, olin matkalla kotiin Järvenpäästä. Tänään täytyy yrittää kuulostella, kyllä joitakin OH-asemia pitäisi kuulua. Tuohon aikaan 3699:llä on yleensä muiden kuin OH-asemien liikennettä, yleensä UA-asemien.

Hyvä cw DX - parempi mieli.
73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: