Oma blogiluettelo

torstai 2. lokakuuta 2008

Ei kohtaa tiemme FO/DJ7RJ kanssa 30 m bandilla



FO/DJ7RJ olen kyttäillyt 30 m bandilla, ei vaan riitä dipoli edes kunnolla lukemiseen, tosin en ole joutanut oikein päivystämään, muut puuhat sotkeneet pahasti harrastusta. Torstaina aamullakin jenkki vihjeiden mukaan asema oli 10108.8 ei mitään havaintoa täällä, pari venäläistä siinä qson piti, tiedä sitten kenen kanssa. Seuraava vihje oli 7006,7 ei silläkään mitään, vaikka täällä on sillä bandilla on jo antennissa jo muutama elementtikin. Ehkä myös siellä toisessa päässä oli vaikeuksia saada vasta-asemia kun noi siellä pompittiin bandilta toiselle. A-indeksi oli muutaman numeron isompi kuin eilen, jolloin asema pihisi pitkin iltaa 20 m cw:llä ja kuulemma oli tullut hyvin aikaisemmin, koska täältä OHsta sitä workittu.

Omaa sähköposti osoitetta siirsin toiselle netti liittymälle ja siihen liittyvää hässäkkää riitti koko ilta päivälle, ei se osoitteen siirtäminen toiseen liittymään ollutkaan mikään läpihuutojuttu, ilta päivässä ei homma Soneralla hoitunut. Aamulla oli kadonnut salasana jo löytynyt. Onneksi pääsin Soneran asikaspalvelun pileupista läpi helposti, ei taida olla mitään isoja valtakunnallisia häslinkejä olla heidän palveluissaan meneillään.

Kyllä oli sähköpostiliikenne rauhallista, ei ollut Wippie mainosten tulvaa tai muutakaan lokerointia. Jos yli sata jäsentä äänesti kantapäillään vuona 2008, niin mikä on tulos vuona 2009 jos sama meno jatkuu. Eikös tästä jäsenmäärän äkillistä laskusta olisi jo kyselyn paikka istuvalta hallitukselta.Vai kiinnostaako se ketään.
Näyttää että tehty vapaaehtoistyö jäsenmäärän lisäämiseen menee hukkaa ja se vähäinen motivaatio tehdä sitä hiipuu muutenkin.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: