Oma blogiluettelo

torstai 30. lokakuuta 2008

VU4sta 80 ja 160 m cw:llä



VU4 ja VU7 olen iltasella vähän kyttäillyt 80 ja 160 m osalta ja VU4 tulikin 80 ja 160 m cw:llä keskiviikko ehtoona hyvin kun vaan malttoi odottaa, 160 m qson olin jo alkua illasta pitävinäni, myöhemmin asema nousi ihan mahdottoman kovaaa tulevaksi Alpon OH3TM jalanjälkiä seuraten sain varman qson yllättävän helposti ja muitakin OH-asemia siinä putkessa meni läpi. Hyvä ilta 80 ja 160 m cw VU4MY uutena bandipongona.

Olen vähän innostunut 160 ja 80 m cw-workkimisesta pyrkien keräämään uusia bandimaita, näillä rimpuloilla joita on tarjolla ja siinä yhteydessä taas löysin hyvin käyttökelpoisen ON4KST Low band chatin, on siellä muitakin bandeja VHF,UHF Mikroaalto chatit ja menusta löytyy kaikkea hyvää, jota workkijan on mahdollista käyttää avuksi. Torstaina aamulla siellä roikkui aktiivisena OG2M ja passiivina, OH3BU ja OH3XR: http://www.on4kst.com/chat/start.php

PZ5Z soimasin huonosta kuuntelusta 160 m, koska ei minun kutsua noteerannut, 80 m tilanne näytti ihan toisenlaiselta qso tuli jopa yllätävän helposti, ensin qsoa K5TQ:lle tarjottiin. Kun noin monta merkkiä, viittasi minuun siihen vaan oikeaan koolia tarjoamaan ja tulihan se siitä torstai aamulla ennen paikallista auringon nousua.

Oma OH- Maratooni taulukko on nyt päivitetty, samoin IOTA saari tilanne., kotisivulta ne löytyy. Edellinen päivitys oli reilun vuoden takainen joten oli jo aikakin.

Hyvä DX- parempi mieli.

Ei kommentteja: