Oma blogiluettelo

torstai 16. lokakuuta 2008

Williksellä on hyvät 160 ja 80 m signaalit



Ihan olen Williksen lumoissa, keskiviikkona illalla kuuntelin 160 m bandia ja sieltähän se pihisi ja ajoittain oli luettavissa ja sitä qsb huippua odottelin ja kutsuinkin muutaman kerran ja kas jollekkin 5TQ:lle tuli vastaus, pitkän kolmen koolin vastauksen laitoin menemään ja kas kummaa ooverit ainakin täsmäsi ja nyt tuli alkukin OH:lle se sen 599 antoi, taas se 5TQ jäin johonkin hämärään, ja ooverit täsmäsi hyvin, ajan jolloin tämä tapahtui tallensin kaiken varalta. Ja siellähän se heidän lokissaan oli.

Ajattelin kyllä meidän auringonlaskua ja heidän vastaavaa nousua päivystää uudelleen jos asema tuolla bandilla silloin vain on. A-indeksi oli qso päivänä vain neljä, nyt jo noussut. ja sen huomaa 15 m signaalia ei kuulunut ollenkaan 17 m rttyä en edes kuunnellut Ja skotit ja englantilaiset valitti samaa, vain italiaan oli 15m bandilla putkea, vihjeiden mukaan.

Näyttää että tuolla 160 m bandilla on qson tarpeet etsittävä jopa eri oovereista vai oliko tuossa pelkästään onnea matkassa. Taidan vaihtaa loton numeroita tulevaa arvontaa, entiset ei oikein ole toimineet.

T33ZZ Banabalta on tullut ääneen: http://www.youtube.com/watch?v=XB_quMwd8uY
Sivulta löytyy myös muita dx-peditio videoita.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: