Oma blogiluettelo

perjantai 3. lokakuuta 2008

A-indeksi ja SP kelit noin pohjoiseen

Perjantaina aamusta oli taas DK0WCY indeksit muuttuneet, etenkin A noussut ja Willistä FO/DJ7RJ ei kuulu pihaustakaan 7006.8 joten 30 m haaveet taas syytä haudata, tai optimistisesti vain siirtää. Torstai iltana jo oli 10 m NAC kisan signaaleissa ihan selvää auroraa, jos pohjoiseen antennin käänti jopa Reiskan OH1TN signaalissa sitä oli, nopealla kuuntelulla en muita OH-asemia kuullut.

Perjantaina aamulla tämäkin, E51NOU South Cook tuli pitkää tietä 7011.5, tosin ei mitenkään hyvin mutta kuitenkin, suoraan ei ollenkaan. Eteläinen EU kutsui jokaisella kepillä jonka juurella oli herätty ja qsoja sinne syntyi. Täällä piti olla linukkakin tulilla, ei sinne muuten olisi ollut asiaa. Hyvin siellä kuultiin, joten se kuuleminen oli täällä ongelmana. http://www.qrz.com/callsign?callsign=E51NOU

Kopio eräästä torstaina tulleesta dx-bullesta "FO/DJ7RJ - FRENCH POLYNESIA"
Ei se mitään monissa dx-clusterille samasta asemasta annetuissa infoissa on tuo IOTA numero arvottu uudelleen ja ei se ole oikeaa numeroon osunut. Tästä tietysti voi tehdä johtopäätöksia, että onko Willi oikealla saarella. Vai pitääkö sinne toimittaa navigaattori jolla voivat asian tarkistaa. Motonetissa oli 99 ekun laitteita tässä jokunen aika sitten tarjolla ja vielä näyttää toimivan. Tosin siinä mallissa on vain ns. SAC kartta minulle piisaa hyvin, lupaan pysyä tuolla kotterolla sillä kartalla. Jätän kotteron kotiin jos lähden pitemmälle reisullle, niin en putoa kartan laidalta.


Ei kommentteja: