Oma blogiluettelo

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

ZS8M Marion on erittäin aktiivinen, 3D32RB taas aktivoitunut ja DX0DX Spratyltä tulossa

ZS8M on ollut erittäin aktiivinen viimepäivinä modet PSK ja jopa pieni CW pyrähdys ollut perinteisen SSB lisäksi ja bandit  kuin edellisen  aktiivisuuden puuskalla 17, ja 40 m erikoisesti.

Myös 3D2RB ryhmä Fidjiltä on taas äänessä aamulla 17m ja 30 m cw:llä, OH-asemia meni hyvin läpi, hyvin kuului dipoliinkin.Varmaan tänään sunnuntaina saamme myös muita bandeja ohjelmaan.

Vuoden 2011 alussa, 6 pv. tammikuuta  aloittaa ja  kestää 1 pv helmikuuta saakka mittava peditio kutsulla DX0DX Spratlyltä . Kalustoa on , joten ei pitäisi olla ongelmaa, toivotaan että myös , 12, ja 10 m on hyvin tarjonnassa
Huvittava yksityiskohta heidän sivuillaan pyörivässä.
Total vistor by country
Yemen 1
Onko siltä Yemenistä  joku tulossa ääneen ja katsomassa miten isoa peditio, hoidetaan J

7O (seitsemän otto)Yemeni löytyy lokistani vain yhdeksän yhteyttä, viimeiset kolme 7O/OH2YY, 15 ,12 ja 10 m ssb, vuodelta 2002. Ja sitä edellinen 1996 ja minun ensimmäiset yhteydet vasta sinne 1990. Vähän harvakseen ollut  Yemen  viime vuosikymmeninä äänessä Ja kaikki yhteydet SSB:llä. Paikallinen hallinto taitaa olla kokomaata ajatellen vähän hakusessa Kuin Arabian Lawrence elokuvassa oli tilanne niemimaalla ensimmäisen maailmansodan aikana ja jälkeen, heimot kahistelee ja keskushallinnolla ei ole vahvojen heimojen alueille, mitään asiaa.

Linkki

 Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: