Oma blogiluettelo

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

DX0DX Spratlyn retki on siirretty tulevaisuuteen


Jos ei tuolta DX0DX porukan puolelta ala kuulua myönteistä uutista, varmasti sponsorien puolelta tulee paineita. Ja tulevat tämän ryhmän suunnittelemat retket saatavat jäädä ilman nykyisiä rahoittajia. Tämä pätee myös yksityishenkilöihin, qsl-kortin mukana menevä rahoituksen osuus varmasti nousee. Minulla jo vuosia ollut tämä jälkijättöinen malli käytössä. Joka ei tietysti pedition rahoituksen kannalta, ole optimi, mutta varmasti joku lasku tulee pienellä viivellä, Visa ja muut vastaavat. Aina on pienet roposeni kelvanneet, yhtään palautusta ei ole vielä tullut.

Tämän projektin hallinto ei ole ollut tehtävien tasalla. Tosin operaattorit ovat toistaiseksi valmiudessa lähteä, mutta miten pitkään heillä pinna kestää. Ei hyvältä näytä, kirjoittaa eräs sponsori suoraan.

Ja viimeiset viestit kertoo että pedition DX0DX siirretty ja sinne tuotu kalusto joudutaan poistamaan maasta (DU), tullin muodollisuuksien vuoksi.

VP8ORK Souht Orkney on tulossa kuun lopulla 27.1.2011 – 8.2.2011. Puutoksia löytyy, vain kolme yhteyttä löytyy lokista, viimeisin vuodelta 1991.Nyt  on jo hyvä tarkkailla CE9/PA3EVV ja CE9/VE3LYC tuloa ovat samalla suunnalla, heillä vain 100 w ja keppi. Ainakin VP8ORK sponsorilistalla oli Acom linukat ja suunta-antennin toimittajia, joten signaalia pitäisi löytyä ja reilu pari viikkoa workinta-aikaa.
  
Kaikki on näköjään Ninon workkineet

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: