Oma blogiluettelo

lauantai 15. tammikuuta 2011

Korkkaamaton IOTA ryhmä tulossa ääneen - SA-097, Chilen eteläkärjestä



CE9/PA3EXX ja CE9/VE3LYC Ovat jo menossa Diego Ramierz Isl  iota SA-097  tarkoitus on sieltä aloittaa noin 0600Z lauantaina 15 tammikuuta. Kyseessä on tämän IOTA ryhmän ensi korkkaaminen, joten on odotettavissa, isot pileupit. Retken pitäisi kestää 22 tammikuuta saakka, jos sääolosuhteet sen sallii. Toivotaan että A-indeksi vähän laskisi, nyt sunnuntai aamuna 0247 utc, vielä 20.

Katso sivun alalaitaan saakka siellä tämän retken viimeisen kohteen tarkempi info.
Sivuilla viitataan tähän linkkiin ja se kertoo mahdollisista syistä erään maan mahdollisen liikennekurin löystymiseen. Luvan voi ostaa” R-kioskilta” ja siitä vaan suoraan bandille.

Useita VK9X asemia on japanilaisten toimesta äänessä, ainakin VK9XJR, VK9XL, VK9XN, VK9XJ, VK9XXY, VK9XO, ja VK9XA: Christmas Island  iota OC-002

DT8A: King Sejong Base, South Shetlands iota AN-010.

17 tammikuuta alkaen on DU1/EA3NT ja DU1/SM0MDG  tarjoaa iota OC-244.


Muuta sälää

Kaikenlaisia arvontoja ja kalenterinluukkuja on auki, sivuilla kävijöitä pitää saada, koska se takaa paremmin mainostuloja. Erään todella aktiivisen markkinoijan kohteeksi olen päässyt, jossa pitää aktivoida tietty koodi. Joka sisältää isoja kirjaimia ja numeroita ja jos haluaa olla mukana pelissä pitää kyseinen koodi antaa takaisin, aktivoidakseen kisan. Jos ei käytä kopiointi mahdollisuutta, pitää olla tarkkana, mikä on kyseisen fontin nolla tai o-kirjain. Perinteinen viestiaselajin käsin merkkaaminen, pitää unohtaa näin digiaikana.

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: