Oma blogiluettelo

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Diego Ramirez Isl iota SA-097 on nyt korkattu



CE9/VE3LYC ja CE9/PA3EXX ovat tulleet ääneen Diego Ramirez Isl iota SA-097, olen itse ollut vain  poissa rigien ääreltä, joten kuulohavaintoa ei edes vielä ole. Luotan että tänään sunnuntaina sen edes kuulisin, nyt asema on 10108 mutta ei vaan dipoliin tartu luettavaan signaalia auringon nousun kelipiikki vielä edessä.

07.00 utc maissa oli CE9/VE3LYC noussut jo hyvin luettavaksi 30m , en vain ehtinyt siihen EU jakoon, vaan ASia oli kohteena. Lähdin alakertaan aamukahville ja sillä välin oli ASia vaihtunut EUksi,  signaali oli selvästi tippunut, siitä se saksalaisten seasta  kuitenkin tuli, yllättävän helpostikin. Vain ne viikonlopulle tyyppiset taajuudella virittäjät ja taajuudella valittajat ja poliisit, siinä häiritsi. Minullekin tuli eka ooverissa perille vain oh5 ja toistossa 5tq, muun osan sanomaa peitti taajuudella virittäjä, ajoitus kyllä täsmäsi hyvin. Nettilokia he tankkaavat vasta, pedtion jälkeen.
http://ce9iota.weebly.com/
http://www.qrz.com/db/VE3LYC  Henkilökohtaista harrasteen historiaa, varsinainen
 ”palmujen alta” workkija.

Yksi OH6DC cw avaimista, katso myös muut youtubiissa olevat
Vanha ilmalämpöpumppu on pitkien ja kiemuraisten havaintojen perusteella  minun hf - bandin pohjien nostajaksi selvinnyt, ei tuo 20 kW linja jota epäilin  Ensin UPsilla kokeilin tuleeko verkonkautta, ei tullut, antennin kautta se tulee. Tuo ilmalämpöpumppu oli ollut myös tarkkailtavien listalla. Pahimmillaan se on 160 ja 80m bandeilla S9 mittarissa, muilla bandeilla selvästi vähemmän.

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut

Ei kommentteja: