Oma blogiluettelo

tiistai 18. tammikuuta 2011

Omaa valvontaa ja rajankäyntiä



Näyttää siltä, että iota SA-097 äänessä ollut VE9/VE3LYC on mennyt QRT, vahvistusta sille ei ole missään näkynyt. Asema vain kadonnut vihjeistä. Säiden armoilla siellä tietysti ollaan, veneellä sinne saarella on menty ja turvallinen paluukin varmistettava.
Tässä tämä retkien yllätyksellisyys taas on parhaimmillaan. Ilmoitettua aikaa on jäljellä muut syyt pakottavat, työskentelyn lopettamiseen.

Älä turhaan naatiskele ennen laukausta. sanoisi savolaiset potkupalloilijat.


YT1AD, Hrane  on menossa syksyllä 2011 Conwaylle ja varmistelee retken onnistumista ja vierailee 22-25 tammikuuta mm. Amerikan Samoalla kutsulla KH8/ N9YU Ja saattaa olla sieltä äänessäkin koska on aikataulun julkistanut.


H44DX on ollut tarjolla 14240, tiistaina aamupäivällä paikallista aikaa.


Christmas Isl VK9Xxx  asemia, monella bandilla tarjolla, eilen illalla kuulin myös 80m cw:llä rauhallista tahtia siinä yhteyksiä piti. Jopa liian rauhallista tahtia, koska EU jo alkoi selvästi hermostua.

fin-ham postituslistaa kommentoiden, oma mikki ja tai  pumppu oli jokaisella aktivistilla  ennen oli syytä olla. Tai nykyaikaan siirrettynä ainakin läppäri ja nettiyhteys etäasemalle.
Mutta jos nettiyhteys äidin nimellä ja läppärin osamaksut kesken ja omistus-oikeus laiteeseen on rahoittajalla tai jopa myyjällä.


Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut


Ei kommentteja: