Oma blogiluettelo

torstai 20. tammikuuta 2011

VP8ORK tulossa 27 pv tammikuuta alkaen




The 27 january to 8 february 2011 expedition to the Souht Orkney islands VP8ORK
http://www.vp8o.com/index.html


Tämän pedition kutsun valinnassa, on suosittu selvää prefiksi käytäntöä, jossa voidaan jo kutsusta päätellä mistä dxcc-maasta on kysymys, aina se ei näin yksinkertaista ole ollut. Varsinaista salatiedettä se on ranskalaisilla, merentakaisten dxcc- maiden kutsuissa. Jos siinä on joku järjestelmä en vain ole sitä avautunut, tai en ole edes sitä vaivautunut pähkäilemään.



CE9/VE3LYC ja CE9/PA3EXX oli Chilen eteläjärjen tuntumassa olevalta iota SA-097 muutaman päivän olla äänessä  nyt on ollut suuri hiljaisuus, yhdessä vihjeessä oli maininta tulevasta QRT, joten saattoi olla harkittua toimintaa. Yhteyksiä ei ole siirretty nettilokiin. Puhelin yhteydet alueelle ovat olleet huonot, sitä ovat nettisivuillaankin valitelleet. Toivotaan että kotimatkalle on lähdetty hyvässä järjestyksessä ja turvallisesti. Tässä ei todellakaan ollut mikään ”palmun alla operaatio” vaikka paikallista kesää siellä eletään. Kaksi uutta iota ryhmää sieltä tuli ja tämä viimeinen oli kaikille uusi, koska oli eka aktivointi kyseisestä ryhmästä.



Ei ole tullut kuntosali vuorot mieleenkään, satanutta, katolta pudonnutta, ja pudotettua lunta on saanut siirtää paikasta toiseen paitamärkänä, varsinaista hyötyliikuntaa..Täällä Jaalassa on rinteinen tontti ja järvenjäälle on vielä penkalta matkaa, joten vielä mahtuu. Perimätiedon mukaan tammikuussa vasta satanut puolet talven lumista. Toista sen on Kouvolassa Lahnatiellä, syksyllä jätetyt lumipenkat vastassa, konevoimaa tarvitaan, niiden siirtelyyn.


Linkit


Lumenvedin - kattokola käytössä
http://www.youtube.com/watch?v=XTZ16FhY430


Helsingin Viikkiin rakennetaan vuokrakerrostalo, joissa asuntojen lämmitys maksetaan kulutuksen mukaan.


Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut


Ei kommentteja: