Oma blogiluettelo

lauantai 6. elokuuta 2011

Sieltä se Aurora tuli A- indeksi nyt 41 ja sen huomaa jopa 3699 signaaleista



The following operation is approved for DXCC credit:
STØR – South Sudan     Current operation 
73 es DX! 
 Bill Moore NC1LARRL DXCC Branch ManagerARRL
-         The national association for Amateur Radio™
-         225 Main StreetNewington, CT 06111
-         Telephone: (860) 594 0234Fax: (860) 594-0346
-         email: bmoore@arrl.orgDXCC
-         Web Site: www.arrl.org/dxccBlog

Lihavointi allekirjoittaneen


Sain viikolla kirjeen Pohjois-Karjalan Radiokerholta, OH7AB jossa oli otsikko.

ONNEKSI OLKOON SUOMEN MESTARUUS –HOPEASTA


Olin osallistunut keväällä Kalakukko 2011 joka oli myös Suomen Mestaruus kilpailu. Kutsuna oli Elimäen Radioamatöörikerhon tunnus OH5R ja luokka oli 40m single SSB. Kirje sisälsi kunniakirjan ja kaulariipusmitalin, varsinainen luovutustilaisuus oli muutamaan viikkoa aikaisemmin Sappeella. 

Kilpailu oli esimerkillisesti järjestetty, markkinoitu ja varsinainen mediatapahtuma valtakunnassa koko harrasteelle. Milloin viimeksi tämä määrä palstamilliä, on muutaman päivän sisällä ollut luettavissa ja kuultavissa. Jos tämä muunnetaan maksetuksi mainonnaksi kysymys on kymmenistätuhansista euroista.

Kuitenkin saate kirjeessä varsin selvästi sanotaan, ettei Radioamatöörilehdessä  tuloksia julkaista, eikä juttua kilpailun järjestämisestä ja kilpailun saamasta mediajulkisuudesta, koska päätoimittaja oli sen kieltänyt. Kuitenkin kilpailukutsu oli aikaan lehdessä julkaistu.  Jonka jälkeen eräs liitto heräsi vastustamaan paikalliskerhoa joka järjestää SM–kisat. Näyttää löytyvän monia tapoja kannustaa jäsenkerhojen toimintaa, jopa valtakunnan tason tapahtumissa. 

Jos näissä tapahtumissa, ei ole valtakunnassa mitään koordinointia, ei se ole aktiivisen paikalliskerhon vika, vaan passiivisen liiton jolla ei ole hommat kokonaisvaltaisesti hallussa.
Tämänkin SM tapahtuman jälkipeli sen selkeästi osoittaa – valitettavasti.




Suomen Järvet awardin workijoille tiedoksi, jos olet workkinut minut OH hf-kisoissa, tai muuten kutsuilla OH5R,  tai OH5TQ olen aina ollut järvi awardiin oikeuttavassa kohteessa. Joka on ollut  1.7.2000 Kunta  Jaala OHC 506 ja Sonnanjärvi KP31GB ja 1.1.2009 alkaen Jaala yhdistyi Kouvolaan, kunta Kouvola OHC 510, muut tiedot entiset. Myös OH5AE oli käytetty kutsu muutaman kerran silloin kaksituhatta luvun alussa alussa, varmista tuloksista että olen ollut operaattorina.



Linkit




    73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/                                                                


Ei kommentteja: