Oma blogiluettelo

lauantai 27. elokuuta 2011

Potkikaa meidät bandeille

                                          Lintukymeä pohjoiseen, Lammin sillalta (vt 45)

Hyvin tuo FK New Caledonian käyttöön ottama TX8 on aktivoinnut FK asemia, päivittäin on ehkä yksi asema näkynyt dx-clusterin vihjeissä, nyt useita asemia cw:llä ja ssb :llä 20m aamu keleissä, ja EU pileuppi on heillä heti valmis.

Kotimaan liikennettä on meillä yksityisin aloittein aktivoitu, Kansallispuistot Awardia, jota on myös kansainvälisenä vähän eriperustein paljon tarjolla, ja vilkkaita on pileupit, sekä Järvi Awardi.

Vilkaimpien Kunta Awardin aikojen yhteysmääristä ollaan kovasti vielä jäljessä, mutta yritystä kuitenkin on,  se on hyvä. Minäkin cw:llä ja joskus seuraavina kesinä ssb:llä kaikki silloiset kunnat ajoin, täältä silloiselta kesämökiltä Jaalasta ohc 506 taisin olla ainut aktiivi asema kunnasta. Moni  vasta-asema oli mobilessa, osa korteista on yhä matkalla. Anomatta ne Kunta Awardit jäi.


Täältä voi poimia aktiviteetin ainesta, jos muuta ei keksitä.

Meilläkin on varmasti syytä vuodelle viimeistään 2017, jotain kansainvälistä kehittää, ettei olla vain kotimaan liikenteen aktiviteettien varassa. Toivotaan että eräsliitto olisi saanut hallitukseen luovuutta ja ideiota pursuavia henkilöitä, joita ei sisäänpäin kääntyneisyys tai henkilöhistoria ole painolastina ja rajoita harrasteen kokonaisvaltaista katselua. Tai jos tämä ei toteudu he edes ymmärtävät antaa tehtävän ulkopuolisille tehtäväksi.

Minusta me kaipaamme kansainvälistä OH aktiviteetin nostoa, kaikilla taajuusalueilla. Meiltä löytyy tälle projektille kansainvälistä tämän tason osaajia ja suhteita tarvittaessa, jos vain ymmärretään asian merkitys harrasteelle ja sen antamat mahdollisuudet.

Contesting.com Ham Radio Postituslistoja




     73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/                                                               


Ei kommentteja: