Oma blogiluettelo

keskiviikko 31. elokuuta 2011

On monta syytä olla bandeilta pois - jokaisella omansa

                                                 Karvarousku, kuva Jussi oh5c

 Itseäni  toistaen

Potkikaa meidät bandeille


Minusta me kaipaamme kansainvälistä OH aktiviteetin nostoa, kaikilla taajuusalueilla. Meiltä löytyy tälle projektille kansainvälistä tämän tason osaajia ja suhteita tarvittaessa, jos vain ymmärretään asian merkitys harrasteelle ja sen antamat mahdollisuudet.


Tällä tarkoitin pitkäkestoista esimerkiksi Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi,  OH erikoisprefiksin käyttö mahdollisuuden saamista meidän kaikkien käyttöön. Siihen voidaan tietysti kytkeä kansallisia kisoja ja listauksia, mutta ne ei saa olla pääosassa vaan jokaisen omaehtoinen bandilla työskentely.

Muistan vuosien takaa 75-vuotis tapahtuman, jossa oli joka OH piireissä oli asema, jolla oli suffiksi FIN ja sillä velvollisuus aktivoida, ainakin HF-bandeja. Käytännössä ne oli kerhoasemia, joilta löytyi tarvittavaa aktiviteettia, siinä taisi olla joku awardi jonka sai anomuksesta jos onnistui kaikki eripiirien FIN asemat workkimaan. Taisin kyllä itsekin olla worrkkimassa, mutta ainakin kirjoitin OG5FIN kortteja.

Eikä tämä ole ainut tapa hoitaa aktiviteetin nostoa kaikilla OH-asemilla, myös kansaivälisiin yhteyksiin. Niitä on varmasti monia ja ennen tuota tulevaa 100 vuotisjuhlavuotta.

Varmasti valtiovaltakin pohtii jo tulevia juhlamenoja, siihen sopiva kytkentä, antaa meillekin vetoa-apua, jossa saadaan harrastetta hyvin esille ja ehkä rahoitustakin, jos ollaan ajoissa liikkeellä.

Tätä ennen on varmasti tapahtumia joita voimme juhlistaa ja omaa bandi aktiviteettia nostaa.
Linkit

Repoveden kansallispuistossa on sääkamera



     73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/                                                               



Ei kommentteja: