Oma blogiluettelo

torstai 31. maaliskuuta 2011

VU4PB juhlat päättyy tänään 31.3.2011 illalla


Tänään hiljenee  Andamaanien VU4PB asemat, auringon pilkkujen olennainen nousu pelasti tämän pedition. Ja antoi VU operaattoreille tarvittavia pileupin workkimis taitoja.
Se edellinen iso monikansallinen jossa oli myös suomalaisia, ei käsittääkseni huonojen kelien ansiosta saanut tänne pohjolan perukoille montakaan yhteyttä, minä en tiedä yhtäkään. Nyt tuli siihenkin korjaus, aivan pediton viimepäivinä.

Heidän lokisivut löytyy
http://arsi.info/dxpeditions/vu4pb-mar-2011/log-search

Heidän cw operaattorit varmaan purkamassa asemia tai jo poistuneet saarelta, koska kaikki viimeiset vihjeet vain ssb:llä.

Toivottavasti heidän sivuilleen tulee yhteyksien yhteyksien statistiikasta, ainakin jollain tasolla. Tuskin kuitenkaan samaa kuin Revilla Gigedon 4A4A lokeissa oli mahdollista.
Tällä tarkkuudelle oleva palvelee dx-workkivaan yhteisöä hyvin, erityisesti ne bandi kohtaiset tunti tilastot antaa hyvin viitteitä milloin on ollut keliä, täältä pohjolan perukoilta.


Yleisellä tasolla olen huolissani työskentely etiikan löystymisestä, vain onko minulla vain omat toleranssit alentuneet iän myötä. Pitääkö käyttää keppiä vai porkkaa, tuo jälkimmäinen on  ehkä myönteisempi tapa, kun ottaa huomioon kulttuuri erot. Käsittääkseni sitä jo tehty, mutta mitkä on tulokset?

Jos keppi pitää käyttää, pitäisi olla sivusto jossa olisi linkit dx-peditioiden mustiin listoihin ja contesterien keltaisiin ja punaisiin kortteihin ja poisvedettyihin tuloksiin. Mitä nyt niitä vielä onkaa jota en tiedä. Nyt nämä kaikki on hajallaan eri osoitteissa  ja yleensä kyseisen ryhmän omassa tiedossa, tällä yhdellä sivustolla saataisi lisää sosiaalisen media painetta. 

Jos viesti menisi paremmin perille.


73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: