Oma blogiluettelo

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Maanantaina oli yritystä, vasta tiistaina tärppäsi


Maanantaina pilkut R 132 ja VU4PB tuli luettavissa 10m ssb puolenpäivän maissa. Ei vaan riittänyt potku, kun 10 upista kaikki otti. Ei mitään oton taajuudessa mitään hajontaa, tiukasti taajuudella. RITin tai toisen vfo pyörittäminen, on  ssb:llä siellä  kiellettyjen listalla, ainakin tällä operaattorilla, cw:llä vähän RITti liikkuu. Tuolla periaatteella ei täältä 100w  ole paljokaan asiaa, ainakaan dx-vihjeen jälkeen. Lähimmät asemat jotka siitä meni läpi, silloin kun kuulin oli Liettuasta.

Tiistaina oli parempi päivä, pitkän koolaamisen jälkeen ja kelin nousun ansioista VU4PB yhteys syntyi, uppia ilmoitti ottavansa nyt  5-10 ja 11 otti, vuoroni tuli vasta 9.17 utc. Tyytyväisin mielin menin ruokailemaan, ja takaisin tullessa asema oli 12m ssb ja tuli vieläkin paremmin kuin 10m, joten siitä vain kutsumaan. Ja sekin onnistui. Taidan taas tällä viikolla Lotota.


Odotukset huomisesta keskiviikosta  saman suuntaiset, keliä pitäisi olla VU4 ja S21 suuntaan.
En yhtään ihmettele vaikka kyseiset asemat olisi taas tarjolla, kyllä tiistaina hyvin yhteyksiä EU suuntaan tuli.


Kevin, VK0KEV Macquarie loki on


Taajuudella 14295 AM modella on jonkun BC yliaalto, aamuisin hyvin kuultavissa, itämaista muusikkia siellä tarjolla antenni on itään.

  
Linkki

Suomalaiset hulluina kirpputoreihin

http://www.talouselama.fi/uutiset/article600813.ece?s=u&wtm=te-29032011



73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: