Oma blogiluettelo

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ei Revilla paljoakaan täällä ole bandilla häiriöksi ole ollut


Revillan  Gigedon sivuilla on UA1-3 asemilla suuri huoli miten heitä kuullaan, siellä jopa esitetään omaa vastaanottoa heille. Ymmärrän sen huolestuneisuuden, me täällä olemme samassa kelillisessä asemassa.

Perjantaina aamulla yhtään kuulohavaintoa ei ole ollut kello  06.00 utc mennessä, aloitin kuuntelun 01.00 utc, monet aamukahvit ehti siinä juoda.

Samaan aikaan Läntiseltä Kiribatilta T30AQ tulee 14220 pitkäätietä kuin edellis aamuna, japanilaiset ja VK ja ZL kelpaa hyvin

Kello 06.30 utc nyt pihisee  4A4A on vihjeen mukaan 7014, aurinko alkaa täällä vain ahistaa tämän bandin dx- keliä, 30m ei kuulu edelleen mitään. vaikuttaa että yhdellä asemalla siellä ajetaan.

Täältä löytyy hyvin havainnollinen keli kartta videolla tunneittain ja bandeittain. Kyllä siihen menee aikaa kunnes sillä punaisella alueella olevat asemat on workittu ja päästään sinne pihinä alueelle jossa me olemme. Ei tuolla kalustolla ja sen käyttöasteella saada tänne kunnon signaalia, se on  valitettava tosiasia. 100w ja kepillä yhteys vain toiveunien varassa, jos ei pilkut räjähdä käsiin.


Perjantain iltapäivästä lauantai iltaan olin poissa rigien ääreltä, joten mitä tässä välissä on tapahtunut minun tiedot kovin puutteelliset. Mutta ”sh/dx/200 4a4a ” kertoo jo paljon mistä on vihjeet annettu. Ei montaa vihjettä ole EU:sta  ja nekin hyvin lännestä ja etelästä täältä katsoen.


Linkki

Ei mikään tavallinen silta: tuottaa energiaa aurinko- ja tuulivoimalla



73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
Kotisivut

Ei kommentteja: