Oma blogiluettelo

lauantai 19. maaliskuuta 2011

4A4A Revilta vaan sähkötelee

Ohessa todistusaineistoa, että kyllä siellä auringossa jotain on tapahtumassa. Kuvan on ottanut Mika Kuitunen Ylläksellä Äkäslompolossa 3.3.2011. Minun vaatimaton osuuteni tässä oli se, että kannoin jalustaa, hi. Juha OH4TQ / OH3NHF

Perjantaina iltapäivällä oli ilmestynyt OHDXF ylläpitämillä OH - DX - tilasto sivuille teksti: 
Toistaiseksi listat poistettu oikeustoimilla uhkailun vuoksi

Näissä mahdollisissa taisteluissa jää se tavallinen rivijäsen aina kärsijäksi ja pahimmassa tapauksessa jopa maksajaksi, kuten erään liiton vastaavassa oikeustoimissa on käynyt. Vaikka kuinka mustaa yritetään vääntää valkoiseksi. Toivotaan että löytyy toinen ratkaisu kiistaan.

Paikallisen auringonlaskun maissa oli taas hyvä kelipiikki 12m jenkkilään, alkoi ensin itärannikolta ja eteni sisämaahan päin. Kahdeksikot ja nollat tuli hyvin, ei kuitenkaan jaksanut siirtyä kuutosiin tai seiskoihin.


Lauantaina 4A4A Revillta sähkötteli 21010 iltasella 18.00 utc ja tuli hyvin, miten pitkään siellä ovat vielä äänessä. Yhtään venäläistä tai muutakaan kisa-asemaa kuulunut tällä bandilla tuohon aikaan ja tuolla antenni suunnalla, vaikka heidän kisa oli meneillään.Mahtaako he lopettaa ollenkaan, kun pääsivät 17 ja 15m EUn makuun.

Lauantaina oli VU4PB Andamaaneilta hyvin kuultavissa 24894 ja OHkin kelpasi hyvin. Aikaisemmin ei 10m ssb kuulunut, 10m cw:llä olisi saattanut tulla.
Eka lokipäivitys on tapahtunut

73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: