Oma blogiluettelo

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Revilla Gigedo (XF4) on tulossa ääneen huomenna torstaina 3 pv puolenpäivän maissa jos aikataulu pitää. Saarella on auringonnousu noin 1320 UTC, auringonlasku noin 0100 UTC.

http://www.revillagigedo2011.com/

Western Kiribatilta T30AQ ollut äänessä 20 m aamukelissä tullut kuin tykki tänne

http://dx-world.net/2010/t30aq-t30rh-tarawa-west-kiribati/


 CY0 - SABLE ISLAND, NA-063  7-15 pv maaliskuuta on tulossa

http://www.cy0dxpedition.com/

 

KG4 xx (kaksikirjaimisia) on ollut liikkeellä Guantanamosta. Jotenkin on jäänyt kaivelemaan, milloin sieltä tullaan oikealla peditio asenteella ääneen. SSB yhteydet ovat sitä tyypillistä kotiin puhumista. Tai jos EU suuntaan on yhteys, on tärkein sanoma mistä päin jenkkilää sitä ollaan kotoisin. Signaalit ovat olleet aika heppoisia, kunnon sujuvaa pileuppia pitävää operaattoria siellä kaivataan. joka pitäisi  muutaman tunnin pileuppeja, ei ole tullut vastaan.

Arvaan millä kalustolla ja mahdollisin  rajoituksin sieltä ollaan liikkeellä, mutta jokin kipinä  kuitenkin siitä puuttuu. Siellä operaattorit ei ymmärrä että kyseessä on erillinen dxcc-maa, jolla on kysyntää eri bandeilla. Muutaman kerran kun pileuppia, meinasi syntyä dx-vihjeen jälkeen asema häipyi, mitään sanomatta. Tämän vaikutelman minä olen bandeilla asemasta ja siellä kerhoasemalla vierailleista operaattoreista saanut.

Keli-indeksit taas nopeassa nousussa,SFI 111  myös a-indeksi taas nousi 50 ja

Linkit

Oletko epäsosiaalinen? Näissä töissä ei small talk häiritse oma lisäys eikä asiakkaat




Tähtiharrastajan vitsiä


Kotisivut

Ei kommentteja: